Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Diacom Nieuws & Informatie

Dit is de Diacom informatie pagina met nieuws, acties en technische informatie.

Diacom & Milieuvriendelijk produceren

Aandacht voor duurzaam produceren is voor Diacom een essentieel onderwerp. Diacom heeft een proactieve benadering bij het voorkomen en continu verminderen van de milieubelastende aspecten van de bedrijfsvoering. Verder richt Diacom zich op het verduurzamen van het in eigen beheer geproduceerde diamantgereedschap. Denk aan het gebruikt van zware metalen voor het vervaardigen van segmenten.

Diacom heeft dus niet alleen aandacht voor kwaliteit en gebruiksgemak maar ook voor het milieu. De segmenten (de tandjes op de boren en/of zagen) zijn onderdelen die slijten en de metalen die achterblijven kunnen schadelijk zijn voor het milieu. Men denkt vaak dat dit om zulke kleine hoeveelheden gaat, maar op een bouwplaats waar veel geboord of gezaagd wordt kan dit toch behoorlijk oplopen. Grote zaagbladen zo een 60 tot 100 segmenten bevatten, die bij normaal gebruik slijten en zo de nodige metalen verspreiden op de werkplek.

Steeds meer opdrachtgevers zijn zich bewust van het belang van het milieu en willen als bedrijf hier ook een steentje in bij dragen. Ook wordt duurzaamheid steeds vaker meegenomen in de gunningscriteria bij een openbare aanbesteding (https://www.bouwendnederland.nl/media/6776/bnl_2020_duurzaam-inkopen.pdf), wat zich op dit moment nog vooral richt op de uitstoot van CO2. Uitstoot van andere giftige stoffen zullen in waarschijnlijk in de toekomst ook steeds belangrijker worden. 

Diacom produceert de segmenten zelf. Met behoud van kwaliteit hebben wij een manier gevonden om de hoeveelheid schadelijke stoffen sterk te reduceren, stoffen zoals Kobalt en Nikkel zijn nagenoeg geheel uitgebannen. Mochten het residu van deze segmenten achterblijven op de werkplek is dit niet schadelijk voor het milieu. Waar veel bedrijven zich vooral richten op prijs of kwaliteit maakt Diacom het verschil door de gebruikte milieuvriendelijke stoffen, prijs en de kwaliteit

Naast de genoemde milieu vriendelijke samenstelling van de segmenten, houden we ons bezig met groen produceren. In onze fabriek worden onze machines op een natuurlijke wijze gekoeld door bronwater op te pompen in plaats van zware energie verslindende koeling units die gebruik maken van schadelijke gassen. Verder is bij de aanschaf van de vernieuwde sinterpers machines een energie reductie van 40% gerealiseerd.

Diacom is de leverancier voor de professionele betonboorder die ook aan de toekomst denkt.

 

asfaltboor
De meest geschikte asfaltboor en asfaltzaag

De meest geschikte asfaltboor en asfaltzaag

Asfaltboren en asfaltzagen gaat het snelst en goedkoopst met het beste gereedschap. Diacom heeft jarenlange ervaring met de juiste afstemming van de asfaltboor en asfaltzaag op de in gebruik zijnde machine en de condities waaronder de asfaltboren en asfaltzagen worden ingezet. Ook met het zagen van detectielussen hebben we veel ervaring.

Invloed (weers)omstandigheden op asfaltboor en asfaltzaag

Weersomstandigheden, soort asfalt en de omstandigheden waar het asfalt in gebruik is hebben hun weerslag op de hardheid en samenstelling van het asfalt. Hierdoor zullen de asfaltzaagbladen en asfaltboren niet altijd hetzelfde reageren. Door onze jarenlange ervaring zijn we zeer goed instaat om te adviseren en onze diamantgereedschap af te stemmen op de condities die gelden. Tevens kan worden geadviseerd over de juiste instelling van bijvoorbeeld het toerental van de machine bij een bepaald vermogen of bovengenoemde omstandigheden.

Geoptimaliseerd asfaltboren en asfaltzagen met alle gangbare machines en elk vermogen

Asfaltboren kan met verschillende soorten machines, bijvoorbeeld door middels van handboormachines en/of kolomboormachines met statief. Krachtstroom is in sommige omstandigheden ook mogelijk voor meer vermogen. Met name bij gebruik van boorwagens wordt op een 3e manier geboord, hydraulisch. De asfaltboor is geoptimaliseerd om breuk te voorkomen agv het hoge vermogen van de boorwagen in de puinfundering / stabilisatielaag. Tevens centreert onze asfaltboor makkelijk, hierdoor is de eerste kern vaak al bruikbaar is voor de bemonstering.

Ook bij asfaltzagen is er een grote diversiteit in vermogen van de zaagmachines, het vermogen kan onder de 20 pk liggen tot ruim boven de 100 pk die normaal is bij de zeer zware machines. Voor de verschillende machines adviseren wij een specifiek diamantzaagblad dat aansluit bij het vermogen van de asfaltzaagmachine. Ook zijn ons lussenzaagblad / detectielussenzaag geoptimaliseerd voor een rustige afvoer van het koelwater. 

Asfaltboor aansluiting

De boren zijn standaard verkrijgbaar in een 1.1/4 aansluiting en/of een M38 aansluiting voor boorwagens. De nuttige lengte voor gangbare diameters kan variëren van 400 mm, 500 mm en 600 mm. In onze fabriek kunnen we afwijkende lengtes op aanvraag produceren.

Merken asfaltzaagmachines

Onze asfaltboor en asfaltzaag worden bij onze klanten met succes ingezet op alle bekende merken in de asfaltbewerking, zoals Burtec, Husqvarna, Norton Clipper en Lissmac. Voor de asfaltzaag en detectielussenzaag passen we gratis het asgaten en/of meeneemgaten patroon aan voor de machine die u gebruikt.

Handige hulpmiddelen

Speciaal voor asfaltboren hebben wij handige hulpmiddelen, zoals kernentrekkers of kernenbrekers www.diacom.nl/booraccessoires. Daarnaast hebben we nu ook een handig statief dat te monteren is op de trekhaak van de bus. Hierdoor bespaar je veel tijd bij het verplaatsen en verankeren bij het boren van gaten in asfalt. Lees hier onze BLOG: www.diacom.nl/trekhaakstatief

Boorkern makkelijk verwijderen
Boorkernvanger

Boorkernvanger

Diacom heeft weer een leuk stukje maatwerk geleverd. Een boorkernvanger voor het makkelijk opvangen van grote kernen bij boren van grotere diameters. 

Diverse uitvoeringen leverbaar, toegespitst op u specifieke situatie. De boorkernvanger wordt gemonteerd in daarvoor aangepaste verlengstukken. Van 1  1/4” tot 6 gats flens verlengstukken. 

Montage:

Door in het hart van de te boren kern een boring aanbrengen. t.b.v. slaganker of betonbout is het mogelijk om een de kernvanger te monteren. Waarbij met name de juiste borging van groot belang is om loskomen te voorkomen. De gebruikte methode zal afhankelijk zijn van de situatie en kerngewicht.

Op het moment dat de het gat grotendeels is geboord wordt de kernvanger middels een verlengstuk gemonteerd. Waar de opsluitbouten in het aangepaste verlengstuk er voor zorgen dat de geboorde kern vrijwel volledig in de boorbuis blijft hangen. 

Het is wel noodzaak om het laatste deel van de boring met laag toerental uitvoeren om boorkern met boor snel tot stilstand te kunnen laten komen. Dit voorkomt losdraaien van de boorkern.

 

Allerlei maatwerk varianten:

De getoonde optie is geschikt voor kernen tot een gewicht van 15 kg. Bij zwaardere kernen, overleggen met onze specialisten over de mogelijkheden en veiligheidsvoorzieningen. Voor kleinere kernen hebben ook divers gespecialiseerd gereedschap zoals kernentrekkers of kernenbrekers.

Interesse in de mogelijkheden voor jouw specifieke klus. Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers.

40 jaar Diacom

Historie Diacom

Diacom is opgericht op 5 oktober 1979 en gevestigd in Hoofddorp. De grondleggers Albert Conijn en Peter Mohar speelden in op de behoefte aan kwalitatieve diamantgereedschappen die in er in markt was bij professionele betonboorders en betonzaagbedrijven. Met de kennis van de betonboormarkt die ze hadden opgedaan zijn ze begonnen met het in eigen beheer fabriceren en verkopen van diamant gereedschappen. De kracht van de onderneming was en is nog steeds dat door de eigen fabricage er steeds ingespeeld kan worden op de actuele behoefte aan maatwerkproducten en bijbehorend serviceniveau. De basis werd met 5 medewerkers gelegd in het pand aan de Starnmeerstraat 2 in Hoofddorp. 10 jaar later groeide Diacom uit zijn jasje en werd er besloten om een om een nieuw fabriekspand te laten bouwen. Het nieuwe fabrieks- en kantoorpand werd aan de Broekmeerstraat 129-131 in Hoofddorp gevestigd.

Ook de organisatie werd verder geprofessionaliseerd. Peter Mohar maakt plaats voor Loek Beuke en de rolverdeling op kantoor werd verder uitgebreid. Albert werd verantwoordelijk voor verkoop, Loek voor de interne organisatie en Casper Welman voor de administratie en financiën.

Diacom is een echt familiebedrijf en dat blijkt uit het feit dat de  kinderen van Albert en Loek inmiddels alweer meer dan 20 jaar in het bedrijf  werken. De zonen Eric en Rob Conijn komen de verkoopafdeling versterken en Linda Beuke komt op de afdeling administratie en personeelszaken te werken.

Om de groei in goede banen te kunnen leiden werd het huidige kantoorpand aan de Bijlmermeerstraat 72 aangekocht. Met deze extra ruimte was er ook plaats voor een showroom en kon Diacom de dealer schappen van de verschillende machinefabrikanten ten toon stellen.

Ondanks de bouwcrisis en de opkomst van het internet lukt het Diacom steeds om hun positie met hun propositie op te eisen. Mede door de komst van Tobias Idsinga als algemeen en financieel directeur staat innovatie hoog op de agenda. Niet alleen een webshop is er in het leven geroepen maar ook qua productontwikkeling wordt er continue op de klantbehoefte ingespeeld. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 24 personeelsleden.

Voor professionals in betonboren en betonzagen is Diacom een veelzijdige kennispartner. Onze maatwerkspecialisten weten door hun jarenlange ervaring wat de juiste oplossing is van boor of zaag in combinatie met machine in uw specifieke situatie. Wij denken dan ook graag met u mee bij zowel kleine als grote projecten.

Doordat we zelf diamant gereedschappen in onze fabriek vervaardigen kunnen we garant staan voor een snelle levering van hoogwaardige maatwerkproducten. Altijd gecombineerd met een persoonlijke en uitgebreide service.

Dit maakt ons al sinds 1979 uniek in Nederland en daar zijn we trots op!

foute stroom
Bouwstroommeter

“Of je stopt de stekker erin!”

Dit is een veelgehoorde kreet op de bouwplaats. Meestal als je wordt geconfronteerd met een niet of slecht functionerende machine. Dit wordt vaak veroorzaakt door een onjuiste stroomvoorziening. Een hoop ergenis onstaat, machines gaan heen en weer voor reparatie, waarbij geen probleem te achterhalen valt.

Om er 100% zeker van te zijn dat er met de juiste stroomsterkte en stroomspanning gewerkt wordt heeft Diacom een Bouwstroommeter ontwikkeld. Door deze unieke meter te plaatsen tussen de stroomkast en uw elektrische gereedschap,  zie je direct of er met de juiste stroomsterkte en spanning gewerkt kan worden. Hiermee wordt veel ergernis voorkomen.

Vanaf november is de bouwstroommeter leverbaar!

Dealerschap persluchtgereedschap

Persluchtgereedschappen te koop bij Diacom

Dealerschap Rami Yokota B.V.

Sinds deze maand kan je bij Diacom ook terecht voor persluchtgereedschappen en toebehoren van Rami Yokota. Dankzij dit dealerschap hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse hak-, breek-,  boorhamers en slijpmachines van de bekende merken Toku en Red Rooster. Daarnaast verkopen we ook de bijbehorende beitels van ACTION en de luchtverzorgingssets van SMC.

Onze gecertificeerde medewerkers zijn u graag van dienst met onderhoud en reparatie van deze professionele gereedschappen.

Diacom verkoopt dus vanaf heden de volgende merken:

  • TOKU – kwaliteit hakhamers, breekhamers en boorhamers uit Japan met zeer hoge slagkracht.  
  • RED ROOSTER – private label hakhamers en overige perslucht gereedschap met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Tevens marktleider in persluchttakel oplossingen.
  • Yokota – Verticale en haakse slijpers van zeer goede kwaliteit.
  • SMC – Luchtverzorging
  • Action – Zeer uit gebreid assortiment beitels


Waarom luchtgereedschappen te koop bij Diacom

Diacom streeft er naar om klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Regelmatig maken onze klanten voor specifieke projecten gebruik van luchtgereedschap in plaats van doorverwijzen zoals we in het verleden deden hebben we besloten om luchtgereedschap producten in ons assortiment op te nemen. Hierbij zijn met name de boor- en breekhamers bekent, echter biedt luchtgereedschap een scala van andere oplossingen, zoals o.a. slijpenmachines en takels.

Tevens hebben we vanaf heden de mogelijkheid om de bijbehorende beitels te leveren tegen een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding.

TOKU - "making the right impact"

4 fabrieken die de kwaliteit van de TOKU producten ondersteunen, werken op basis van zelfstandigheid, waarbij iedere fabriek voortdurend zoekt naar efficiency om deze hoogwaardige producten met de best mogelijke levertijd te produceren. Deze producten worden gefabriceerd met behulp van moderne faciliteiten waarin CNC machines en CAD systemen met een hoge mate van engineering-ervaring een sleutelrol spelen. Sinds 1997 heeft Toku gewerkt aan het verkrijgen en behouden van ISO-9001 en ISO-9002 en later ISO-14001 certificering voor de productie. De aandacht die hieraan geschonken wordt, is terug te vinden in alle TOKU producten die we op de markt brengen.

Testen en kwaliteit

Door het uitgebreid testen van de producten wordt een constante hoge kwaliteit gegarandeerd. Het doorvoeren van deze “total production quality control system of manufacturing” heeft ertoe geleid dat de kosten verlaagd zijn en kortere levertijden voor de productie van deze hoge kwaliteit zijn gerealiseerd. Ook is, om passende leverschema’s voor de Toku producten te verkrijgen, een efficiënt systeem ingevoerd voor de ontvangst van opdrachten en de uitlevering daarvan. De producten worden in onze magazijnen opgeslagen, voor uitlevering aan nationale of internationale distributeurs.

 RED ROOSTER - Leading in power tool solutions

Het RED ROOSTER Industrie programma bevat o.a. slijpers, slagmoersleutels en boormachines. Maar ook naaldenbikhamers, zaagmachines en een uitgebreide lijn montagegereedschappen met impulsmoeraanzetters en schroevendraaiers vallen onder dit merk. Hoogwaardige kwaliteitsproducten gekozen uit de productprogramma's van de beste fabrikanten van perslucht- en accugereedschap. Het RED ROOSTER Service programma richt zich voornamelijk op de garages, werkplaatsen en lichte industrie. Ons RED ROOSTER programma is de afgelopen jaren sterk veranderd. De toename van industriële machines is groot in verhouding tot het service programma. Het RED ROOSTER Service programma herkent u aan het rode RED ROOSTER logo, het industriële gereedschap aan het RED ROOSTER zilveren logo.

Perslucht kettingtakels tot 100 ton

Het RED ROOSTER takelprogramma is leverbaar van 0,125 t/m 100 ton (tot 50 ton direct uit voorraad leverbaar). Deze takels worden gedeeltelijk door TOKU geproduceerd en hebben de reputatie van hoogwaardige kwaliteitsproducten. RED ROOSTER takels worden door vele bekende bedrijven ingezet. De takels zijn ook leverbaar in vonkvrije uitvoering. Standaard voorzien van ingebouwde lastbegrenzer. Met een zeer groot marktaandeel in Europa kunnen wij zeggen dat we een interessant product tegen een goede prijs aanbieden, dat in heel Europa en daar buiten snel geleverd kan worden.

 YOKOTA luchtgereedschappen

YOKOTA: PRODUCTIVITEIT EN ERGONOMIE YOKOTA industrieel- en assemblagegereedschap wordt ontwikkeld met de hoogste kwaliteit en precisie. YOKOTA impulsmoeraanzetters worden over de hele wereld gebruikt voor verschroeving waarbij nauwkeurigheid, kwaliteit en snelheid noodzakelijk zijn. YOKOTA staat voor productiviteit en ergonomie.

Industrieel en Hi-Tec luchtgereedschap

Het programma YOKOTA luchtgereedschappen is onderverdeeld in industrieel gereedschap en Hi-Tec impulsmoeraanzetters. Het aanbod in industrieel gereedschap omvat onder anderen slagmoersleutels, boormachines en slijpers. Maar ook hamers, naaldenbikhamerspompen, pompen en schroevendraaiers behoren tot het assortiment. Verschillende modellen zijn alternatief ook onder de merken TOKU en RED ROOSTER beschikbaar. Het YOKOTA Hi-Tec programma omvat een uitgebreide range van impulsmoeraanzetters. Dit gereedschap is bedoeld voor een nauwkeurig koppel gecombineerd met een hoge productiviteit.

Filosofie

YOKOTA Industrial Co. Ltd. (Japan) onderneemt grote inspanningen om hoge kwaliteit luchtgereedschappen te produceren voor alle industrieën. De moderne technologie resulteert in een hoogkwalitatief productiesysteem, gebaseerd op 90 jaar ervaring. Het bedrijf is internationaal georiënteerd en is wereldwijd actief. De productie van het YOKOTA luchtgereedschap komt tegemoet aan de eisen van de productiebedrijven van de 21e eeuw. Alle ontwikkelingen zijn gebaseerd op originele en flexibele ideeën. De strategie van YOKOTA baseert zich op ontwikkeling in teamverband, flexibiliteit en jeugdig vermogen om de beste oplossingen te vinden. Met alle onderzoek en ontwikkeling draagt het bij aan het verkrijgen van een betere werkomgeving voor de bediener van het gereedschap.

Onmisbaar voor verbetering van de productiviteit

Met de modernisering van de productie-industrie is de vraag naar luchtgereedschap toegenomen. Luchtgereedschap is onmisbaar geworden in het verbeteren van de productiviteit. Door de laatste decennia heen is de vraag meer divers geworden en meer gericht op hogere kwaliteit in boutverbindingen waardoor controlesystemen benodigd zijn. YOKOTA is toonaangevend in de markt voor dit Hi-Tec luchtgereedschap. YOKOTA produceert niet alleen hoogwaardig gereedschap, ook de ergonomie is zeer belangrijk om de optimale werkcondities voor de bediener te scheppen.

ACTION krachtdoppen en beitels

Action Tools Corp. werd opgericht in 1975. Sinds die tijd heeft ACTION de erkenning gekregen als toonaangevende producent van krachtdoppen en beitels voor elektrische en persluchthamers. ACTION investeert voortdurend in moderne apparatuur, persen en machines om de continue vraag naar meer producten en een grotere diversiteit aan producten te kunnen beantwoorden. ACTION heeft aandacht voor de combinatie van ervaring en de laatste technologische ontwikkelingen, met als doel de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard.

Focus op kwaliteit

ACTION is de nummer één uit Azie met acceptatie als gekwalificeerde producent voor doppen en beitels. Het bedrijf hecht grote waarde aan haar filosofie ‘No compromise in high quality'. Om er zeker van te zijn dat de klant tevreden is, wordt het gehele bedrijfsproces; van materiaal tot ontwerp, van productie tot eindcontrole; een strenge kwaliteitscontrole uitgevoerd door meer dan 100 werknemers. Deze mensen hebben oog voor het kleinste detail bij alle producten voor de klanten.

Draadzaag
Een goede voorbereiding is het halve werk!

Bij PK Betonbewerkingstechnieken weten ze als geen ander dat ze bij Diacom kunnen aankloppen voor kennis en hulp bij ingewikkelde werken. Zo ook voor een speciaal draadzaag project voor Van Vliet Sloopwerken B.V. dat werd uitgevoerd in Maastricht. Rolf en Thomas van der Pouw Kraan hadden de opdracht gekregen om mee te helpen aan de sloop van één betonnen stralingsbunker op een ziekenhuisterrein te midden van een 6-tal andere bunkers. Eventuele overlast (trillingen, stof en geluid) was hierbij onacceptabel. Om dit te voorkomen moest PK op alle plekken waar de bunker gekoppeld stond een dilatatie (sleuf) van 500 mm breed aanbrengen voordat het echte sloopwerk kon beginnen. Het hele project moest in 4 weken worden voltooid.

Tijdens een gedegen voorbereiding werd op basis van bouwtekeningen in nauw overleg met Diacom bepaald hoeveel diamantboren en diamantkabel er benodigd was. Vlak voor het project had PK bij Diacom een draadzaag van Braun aangekocht, deze kon voor dit specialistische project eens goed op de proef gesteld worden.

Onder barre omstandigheden, vorst tot -10 Celsius en dus alle gevolgen voor de watertoevoer, werd begonnen met het maken van de benodigde gaten in het dak en de wanden met een dikte van 1200 mm tot 2000 mm. Na het boren van deze doorvoeren werd er gestart met het draad-/kabelzagen om de gewenste dilatatie aan te brengen. De maatvoering van het zaagwerk was dusdanig uitgezet, zodat er betonblokken met een gewicht van 6000 tot 8000 kg vrij kwamen. De te zagen oppervlaktes varieerden van 5 m² tot 12 m² per zaagsnede. Vervolgens was het relatief makkelijk om de blokken één voor één te verwijderen.

Dat was anders bij de betonvloer. Deze bleek geen 500 mm maar 1000 mm dik te zijn. Hierdoor was deze te dik om te zagen met behulp van een vloerenzaag, wandzaag of kabelzaag. De snelste oplossing was om de vloer los te zetten door overlappend gaten met een diameter van 130 mm door de dikke vloer te boren. Op dat moment heeft Diacom zeer snel geschakeld en binnen twee dagen 25 stuks boren Ø 130 mm met een lengte van 1100 mm geproduceerd en deze samen met twee extra boorautomaten in Maastricht afgeleverd. Uiteindelijk zijn er ruim 200 gaten met boorstatieven, boormachines en boorautomaten van Diacom geboord. Met behulp van de boorautomaten was het mogelijk om 5 boormachines te bedienen met slechts één werknemer.

De gezamenlijke aanpak heeft erin geresulteerd dat de bunker binnen de gestelde termijn gesloopt is ondanks de onvoorziene zaken. Binnen 4 weken en zonder noemenswaardige hinder voor de directe omgeving. Het gezamenlijk behalen van alle gestelde doelen geeft alle partijen veel voldoening.

Inmiddels beschikt PK over twee sets van Braun. Een set bestaat uit een wandzaag en een draadzaag met één besturingskast en afstandsbediening. Doordat PK inmiddels twee sets heeft, kunnen ze ten allen tijden gelijktijdig wand- en kabelzagen. Het merendeel van de mensen van PK kan overweg met beide machines. In het geval dat er medewerkers zijn die nog niet met dit materieel overweg kunnen, maar er wel in geïnteresseerd zijn, wordt de mogelijkheid geboden om intern opgeleid te worden. 

Hoe vinden Thomas en Rolf van der Pouw Kraan de samenwerking met Diacom?

“Ondanks dat wij slechts vijf jaar geleden met ons bedrijf begonnen zijn, doen wij toch al ruim 15 jaar zaken met Diacom. Via onze vorige werkgever deden wij ook al zaken met Diacom. Door de prettige ervaring uit het verleden was er daarom vijf jaar geleden ook geen enkele twijfel om de zeer goede samenwerking met Diacom te vervolgen. Er is een warme band met alle mensen van Diacom. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en afspraken worden altijd nagekomen.

Een ander groot voordeel voor ons is dat Diacom beschikt over een eigen fabriek en voldoende gekwalificeerd personeel. Zij zijn zeer innovatief en altijd bereid om met ons mee te denken om problemen op te lossen. Op het gebied van ‘specials” kunnen zij snel schakelen. Het komt binnen onze branche namelijk regelmatig voor dat er op zeer korte termijn speciaal materieel ontwikkeld of aangepast moet worden. Onze ervaring is dat andere bedrijven in veel gevallen niet in staat zijn om deze service te bieden.”

Dit project is uitgevoerd door:

PK BETONBEWERKINGSTECHNIEKEN B.V.

PK is een zeer veelzijdig bedrijf met activiteiten onder de noemer sloopwerk en alle vormen van betonbewerking. Hieronder een uitsplitsing van de werkzaamheden:

-Totaalsloopwerk
-Renovatiesloop- en demontagewerk
-Alle voorkomende diamantboor- en zaagwerkzaamheden
-Luchtboren
-Verankeringen
-Het verwijderen van vloerafwerkingen
-Koppensnellen
-Alle voorkomende hakwerkzaamheden
-Boucharderen en het opruwen/schuren van betonvloeren- en wanden