Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Diacom Nieuws & Informatie

Dit is de Diacom informatie pagina met nieuws, acties en technische informatie.

De Slurry Master

Slurry afvoer

Diacom presenteert zoals u van ons gewend bent, een oplossing voor problemen waar u als gebruiker mee geconfronteerd word in de dagelijkse praktijk.

Om aan de toenemende milieuregels te kunnen voldoen, waarbij de slurry niet geloosd mag worden in de omgeving van de bouwplaats, heeft Diacom hierop ingespeeld door een transporteerbare Slurry Master te ontwikkelen. Het lozen van slurry in het riool is niet toegestaan en kan leiden tot hoge boete's of veel tijd bij het netjes opruimen van de slurry.

De speciale ontwaterings Big Bag hangt in de Slurry Master. Met de optionele slurrypomp kunnen de waterzuigers snel leeggepompt worden in de Big Bag.
Na afloop van de werkzaamheden, wordt de Big Bag van boven dichtgeknoopt doormiddel van het speciale afsluitschort. Zo kan er geen slurry ontsnappen bij het neerzetten van de Big Bag. De losse opvangbak kan gemakkelijk worden verwijderd, zodat de afgesloten Big Bag middels de hijslier, gemakkelijk kan worden verplaatst.

De Diacom Slurry Master is ontworpen voor op de bouwplaats waar veel slurry vrijkomt op de wat grotere boor- en/of zaagklussen. Door het deelbare frame is de Slurry Master compact te vervoeren.

De capaciteit is momenteel circa 500 liter dagproductie slurry, die in één nacht uitdruipt.
Vraag om de verschillende mogelijkheden qua capaciteit.

Delen: