line-blue

Betaling

IDEAL

Met iDEAL kunt u op het internet direct betalenvia uw internetbankier omgeving (indien u beschikt over internet bankieren in Nederland). Diacom adviseert om deze optie te gebruiken omdat ze veilig, gemakkelijk en snel is.

Hoe werkt iDEAL?
U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank (Postbank, ABN AMRO, Rabobank etc.). Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Diacom wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.

Creditcard betalingen

Via Multisafepay bieden we de mogelijkheid om via uw creditcard te betalen. Door de gewenste keuze aan te vinken in het betaalmenu wordt u automatisch doorgeschakeld naar het betaalmenu van Multisafepay.

Op rekening

Aan bedrijven leveren wij via onze B2B webshop ook op rekening. U kent hiervoor een aanvraag doen via info@diacom.nl. Een vertegenwoordiger van Diacom zal contact met u opnemen en kan u afhankelijk van de kenmerken van uw bedrijf een passende aanbieding doen.