Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Diamantgereedschap

  • ✔ Deskundig en persoonlijk advies
  • ✔ Bestel uw gereedschap online
  • ✔ Eigen productie diamantgereedschap

Diamantgereedschap

Voor het kopen van diamantgereedschap gaat u naar een betrouwbare leverancier. Zo’n leverancier is Diacom. Als enige leverancier in Nederland produceren wij het diamantgereedschap in onze eigen fabriek. Dat betekent dat de producten technisch hoogstaand en kwalitatief onovertroffen zijn. U bent dus zeker van degelijkheid en duurzaamheid bij ieder stuk gereedschap dat u aanschaft.

Vind het diamantgereedschap voor uw werkzaamheden

Steen, staal en beton. Het zijn een aantal van de hardste bouwmaterialen die we kennen. Om met precisie deze elementen te kunnen zagen of boren, heeft u harder gereedschap nodig dan voor andere bouwmaterialen. Dan is het kopen van diamantgereedschap bij Diacom een verantwoorde keuze. In ons aanbod vindt u voor iedere klus geschikt gereedschap, zoals:


Ook voor passende machines en toebehoren

Naast dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van diamantgereedschap, hebben wij ook diverse machines en toebehoren in het assortiment opgenomen. Veel van deze machines werken in combinatie met ons diamantgereedschap. De toebehoren bestaan uit onder andere machineonderdelen en verleng- en verloopstukken.


Ontvang persoonlijk en deskundig advies

Dankzij onze ervaring in het vervaardigen van diamantgereedschap, voorzien we u graag van persoonlijk en deskundig advies. U maakt een weloverwogen keuze en u weet precies welk diamantgereedschap u moet kopen. Dit gereedschap bestelt u vervolgens eenvoudig online, waarna wij zorgen voor een snelle levering. Wilt u advies ontvangen of heeft u vragen over een specifiek stuk gereedschap? Neem dan contact met ons op via +31(0)23 5615275 of kijk hier voor meer informatie over de vertegenwoordigers in uw regio.


Bekijk ook eens

diamantschijf | diamantzaag | dozenboor beton
Geen producten gevonden voor deze selectie.