Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Compacte steenzaagmachine

  • ✔ Deskundig en persoonlijk advies
  • ✔ Bestel uw gereedschap online
  • ✔ Eigen productie diamantgereedschap

Compacte steenzaagmachine

Comfortabel zagen doet u met een compacte steenzaagmachine uit ons assortiment. Diverse stenen en ceramische materialen zaagt u hiermee op maat, waarbij het voorwerp op een tafelblad rust. Dit biedt u de mogelijkheid om het voorwerp eenvoudig heen en weer te bewegen en zo precies op de gewenste maat te zagen. Uw tuintegels zijn in een handomdraai klaar om gelegd te worden.

Een compacte en efficiënte steenzaagmachine

Wanneer u een aannemingsbedrijf heeft of zelf stratenmaker bent, weet u als geen ander hoe prettig het is om comfortabel te zagen. Met een compacte steenzaagmachine werkt u zeer precies en met de hoogste kwaliteit. In ons assortiment bieden wij u compacte steenzaagmachines aan van het merk SIMA die geoptimaliseerd zijn om een uitstekende prestatie te leveren. De machines zijn te combineren met verschillende bladen, zodat u deze eenvoudig aanpast aan uw werkzaamheden. Werk met de compacte steenzaagmachines uit ons assortiment niet alleen sneller, maar ook schoner. Gemakkelijk in gebruik voor zowel binnen als op locatie. Bij Diacom fabriceren wij verschillende diamantgereedschappen en verbruiksartikelen zelf in eigen fabriek. Onze ingenieurs zijn continu bezig met vernieuwingen en verbeteringen.

Plaats direct online uw bestelling

Bij Diacom bestelt u uw gewenste artikelen gewoon online. Wij streven naar een levertijd tussen de eenn en drie werkdagen. Zo hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten! Wij leveren ook maatwerk, wanneer u speciale wensen heeft die niet in het standaard assortiment terug te vinden zijn. Neem hiervoor contact met ons op. Wij voorzien u graag van deskundig advies en een passende oplossing. Bel naar 023-5615275 of stuur uw e-mail naar info@diacom.nl.


Bekijk ook eens

Handzame diamantboormachine | Wandzaag kopen | Vloerverwarmingsfrees
Geen producten gevonden voor deze selectie.