Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek
Filter

Diamantboren

Welke diamantboor u ook nodig heeft voor het boren in beton of ander gesteente, de kans is groot dat wij deze direct kunnen leveren. Bovendien bieden wij u:

  • Een standaardprogramma voor diamantboren dat begint bij Ø12 mm en eindigt bij Ø1500 mm. Bijna alle tussenliggende maten zijn te leveren.
  • De nuttige werklengte kan variëren van 0,10 meter tot 6,00 meter.

Meerlengtes worden op aanvraag geproduceerd en kunnen vaak dezelfde dag uitgeleverd worden.

Een dikwandige diamantboor

Een dikwandige diamantboor is uitermate geschikt voor de zwaardere kolomboormachines. De segmentdikte kan variëren van 3.0 tot 5.0 mm afhankelijk van de dikte van de boorbuis en het beschikbare vermogen van de boormotor. Deze boren hebben standaard een nuttige werklengte van 400 mm en zijn uitgevoerd met een 1¼” UNC-aansluiting.

Een dunwandige diamantboor

Een dunwandige diamantboor is bedoeld voor gebruik op “lichte” (hand-) boormotoren. Deze hebben een ½” aansluiting en hebben standaard 300 mm nuttige werklengte van 300 mm. Onze dunwandige boren worden tot Ø45 mm uitgevoerd met een kroon van 2,2 mm dik. Vanaf Ø50 mm worden deze boren uitgevoerd met segmenten van 24 mm lengte, 9 mm hoogte en 2,5 mm breedte.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
CONFIG.DROOGBOOR-default-CONFIG.DROOGBOOR-123968-CONFIGDROOGBOOR.jpg
Diamantboor Droogboor 1¼" aansluiting
Speciale prijs € 78,58 € 64,94 € 92,77
Op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diverse voordelen als u kiest voor een diamantboor voor beton of ander gesteenten

Het grootste voordeel van onze een diamantboor is natuurlijk dat u er moeiteloos mee door hard materiaal als natuursteen en beton boort. Dat is echter is niet het enige voordeel. Naast de grote hardheid kent een diamantboor een goede duurzaamheid en slijtvastheid. Hierdoor kunt u efficiënter boren in gesteenten en genieten van een uitmuntende standtijd.

Plaats uw bestelling of vraag om deskundig advies

Naast diamantboren leveren wij nog veel meer soorten diamantgereedschap, waaronder diamantzagen. Heeft u de juiste diamantboor voor beton of ander gesteende gevonden? Bijvoorbeeld van het hoogwaardige merk Weka? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop. Heeft u vragen of wilt u graag advies van experts? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)23 5615275 of te e-mailen naar info@diacom.nl.