Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Dozenboor beton

  • ✔ Deskundig en persoonlijk advies
  • ✔ Bestel uw gereedschap online
  • ✔ Eigen productie diamantgereedschap

Dozenboor beton

Als u al enige tijd op zoek bent naar een diamant dozenboor die u voor beton kunt gebruiken, hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Diacom bent u aan het juiste adres. Als enige leverancier in Nederland produceren wij diamantgereedschappen in eigen beheer. We hebben de regie over het productieproces, waardoor we degelijkheid en duurzaamheid van de producten kunnen waarborgen. Bekijk op uw gemak het volledige aanbod dozenboren en u vindt de dozenboor die bij uw situatie past.

Een diamant dozenboor is ideaal voor het aanbrengen van uitsparingen in beton

Een diamant dozenboor van Diacom is ideaal voor het aanbrengen van uitsparingen in kalkzandsteen en gewapend beton en kan gebruikt worden in combinatie met diverse boormachines. Dankzij een gevarieerd assortiment zijn wij in staat om dozenboren te leveren voor iedere klus. Zo vindt u in ons aanbod dozenboren met een diameter van 68 mm tot en met 130 mm. De boren zijn uitgerust met de unieke zigzag laserlas methode voor een sterke verbinding.


Ontvang deskundig en persoonlijk advies

Ten aanzien van complexe werken hebben we de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd. Daarom denken we graag met u mee en voorzien we u van passend advies als u niet weet welke dozenboor bij uw situatie past.


Bestellen doet u eenvoudig online

Heeft u in het aanbod de diamant dozenboor voor beton of kalkzandsteen gevonden waar u naar zocht? Of een van de andere diamantproducten? Dan bestelt u deze online en betaalt u veilig met iDEAL of als bedrijf op rekening. Neem contact met ons op via +31(0)23 5615275 als u meer wilt weten over ons diamantgereedschap of wanneer u advies wilt ontvangen. 


Bekijk ook eens

draadzaag kopen | handzaagmachine | motorslijper
Geen producten gevonden voor deze selectie.