Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Accessoires/overig

Wil je accessoires voor jouw boren en zagen en het bijbehorende werk kopen? Klik dan snel door naar onze pagina met vele verschillende accessoires. Datgene wat jij zoekt zit er bij ons altijd tussen. Doordat wij al jarenlange ervaring hebben op het gebied van diamantgereedschappen weten wij goed wat jij nodig hebt en denken we graag met je mee. Onze eigen merk producten worden allemaal in onze eigen fabriek gemaakt, waarmee wij de enige in Nederland zijn die dit doen. Onze accessoires zijn van zeer uitstekende en erg hoge kwaliteit. Deze hoge kwaliteit combineren wij tevens met een streven naar serviceniveau van ongekende hoogte. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw bestelling altijd en snel geleverd wordt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Accessoires die je bij ons kunt bestellen

Op onze website zijn meer dan 50 accessoires te vinden. Wij bieden accessoires aan in de volgende categorieën;

  • Bewatering
  • Pompen
  • Verleng/verloopstukken
  • Water/Stofzuiger
  • Wateropvang
  • Elektra

Door de zoekmachine functie en de mogelijkheid om jouw zoekopdracht te filteren vind je snel en gemakkelijk de accessoire waar jij naar zocht.

 

Persoonlijk advies door een verkoopadviseur

Alle accessoires zijn gemakkelijk online op onze website te bestellen. Wil je graag deskundig advies omdat je niet helemaal zeker bent wat het juiste product is dat jij nodig hebt? Geen probleem, je kunt altijd contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs die jou graag helpt bij je keuze. Nadat jij je bestelling in je winkelwagentje hebt gedaan kun je snel afrekenen en zorgen wij ervoor dat het bestelde pakket binnen drie dagen bij jou in huis ligt. Voor grote bestellingen is het mogelijk om telefonisch een offerte aan te vragen. Het telefoonnummer voor het bereiken van een verkoopadviseur of voor het aanvragen van een offerte is op de website te vinden.