Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Tafelzaagmachine

  • ✔ Deskundig en persoonlijk advies
  • ✔ Bestel uw gereedschap online
  • ✔ Eigen productie diamantgereedschap

Tafelzaagmachine

Wanneer u zeer precies en snel verschillende soorten materialen moet zagen, heeft u een geschikte tafelzaagmachine nodig. Een machine waar u grote afmetingen, staal of steen mee zaagt. Wij voorzien u hier graag in. In ons assortiment bieden wij u tafelzaagmachines van hoogwaardig kwaliteit waar u professioneel mee aan de slag gaat.

De tafelzaagmachine is voor alle materiaalsoorten inzetbaar

De tafelzaagmachines uit ons assortiment zijn van het merk SIMA. Deze machines zijn professioneel, zeer precies en razendsnel. Met de hoogste kwaliteit zaagt u alle soorten bouwmaterialen tot de gewenste afmeting. Voorzien van verschillende gemakken, gaat u graag aan de slag met een van onze tafelzaagmachines. Zo bieden wij u bijvoorbeeld een tafelzaagmachine met een zelfreinigend systeem! Ontdek daarom snel alle mogelijkheden.

Verschillende verbruiksartikelen uit eigen fabriek

Bij Diacom zijn wij er zeker van dat wij u kwalitatieve producten leveren. Wij fabriceren namelijk verschillende diamantgereedschappen zelf in onze eigen fabriek! De gereedschappen staan dan ook bekend om hun duurzaamheid en gebruiksgemak. Onze ingenieurs zijn altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing, waardoor er regelmatig nieuwe innovatieve producten worden geïntroduceerd. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten! Door onze specialisatie bieden wij op vrijwel iedere toepassing een oplossing.

Bestel eenvoudig online

Plaats eenvoudig uw bestelling online en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bezorgd wordt. Wij streven naar een leveren van een á drie werkdagen. Op verzoek leveren wij ook op een specifieke locatie, zoals uw werk onze producten af. Neem voor vragen contact op via 023-5615275 of stuur uw e-mail naar info@diacom.nl. Ons deskundige personeel staat u graag te woord.


Bekijk ook eens

Tegelzaagbladen | Sleuvenzaagblad | Compacte steenzaagmachine
Geen producten gevonden voor deze selectie.