Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Wandzaag kopen

  • ✔ Deskundig en persoonlijk advies
  • ✔ Bestel uw gereedschap online
  • ✔ Eigen productie diamantgereedschap

Een wandzaag kopen doet u bij een ervaren en betrouwbare leverancier als Diacom. Wij zijn een unieke leverancier in Nederland. Als enige maken wij alle producten in eigen fabriek. Hierdoor hebben wij altijd zicht op het complete productieproces, waardoor wij u kwalitatief en duurzaam gereedschap aanbieden. Het fabriceren van een uitstekende wandzaag kunt u wel aan ons overlaten. Daarnaast zijn wij ook officiële dealer van Braun en Weka wandzaagmachines.

Een krachtige wandzaag kopen voor uw toepassing

In onze fabriek solderen en laserlassen we diamant zaagbladen. Voor iedere toepassing en machine zijn wij in staat om een passende zaag te produceren. Stuk voor stuk blinken onze zagen uit in levensduur en zaagsnelheid. De zaagbladen zijn geschikt voor diverse machines. De machine bepaalt grotendeels, door het toerental en vermogen, welk zaagblad nodig is. U ontvangt bij het kopen van een wandzaag altijd deskundig advies op maat. Door onze jarenlange ervaring zijn onze technische adviseurs in staat om een oplossing op maat te bieden.

Eenvoudig online bestellen

Heeft u de geschikte wandzaag gevonden die u wilt kopen? De volgende stap is het online plaatsen van uw bestelling. Wij garanderen een snelle levering, waardoor u al snel aan de slag kunt met het uw gereedschap. Heeft u nog vragen over dit product of over andere diamantgereedschappen? Bel naar +31(0)23 5615275 of kijk hier welke vertegenwoordiger actief is in uw regio.

Bekijk ook eens

Vloerverwarmingsfrees | Vloerenzaag | Vloerfreesmachine
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren