Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Diamantschijf

  • ✔ Deskundig en persoonlijk advies
  • ✔ Bestel uw gereedschap online
  • ✔ Eigen productie diamantgereedschap

Diamantschijf

Voor de aanschaf van een diamantschijf gaat u naar een betrouwbare leverancier. Diacom is de enige leverancier in Nederland die diamantgereedschappen produceert in de eigen fabriek. Dat betekent dat wij de regie in handen hebben, waardoor u zeker een diamant komschijf gaat kopen die degelijk en duurzaam is.

Met een gevarieerd aanbod vindt u de diamantschijf voor uw toepassing

Komschijven zijn voornamelijk ontwikkeld voor het slijpen en/of opschuren van oppervlakten. Denk aan het verwijderen van beton- en cementlagen en lijmresten, het schuren van betonoppervlakten of het afvlakken van ruwe oppervlakten. Dankzij het gevarieerd assortiment kunt u bij Diacom een komschijf kopen die past bij de werkzaamheden die u gaat uitvoeren. Met komschijven die een dubbele rij segmenten hebben, kunt u secuurder en stabieler werken dan met schijven met een enkele rij. Onze specialisten voorzien u graag van advies, zodat u een weloverwogen keuze voor de diamantschijf maakt.


Welke diamant komschijf wilt u kopen?

Op de website van Diacom kunt u de verschillende schijven filteren op categorie en prijs. Zo vindt u binnen no time de diamant komschijf die u wilt kopen. Heeft u de diamantschijf gevonden waar u naar op zoek was? Dan bestelt u deze eenvoudig online en zorgen wij voor een snelle levering, waardoor u snel aan de slag kunt. Heeft u vragen over bepaalde producten of wilt u deskundig advies ontvangen? Bel dan naar +31(0)23 5615275 of kijk hier welke vertegenwoordiger actief is in uw regio.


Bekijk ook eens

diamantzaag | dozenboor beton | draadzaag kopen
Geen producten gevonden voor deze selectie.