Loading...

Diacom, gevestigd te Hoofddorp, is in 1979 opgericht. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 24 personeelsleden. In deze jaren heeft Diacom naam gevestigd in de markt van Diamantgereedschappen en zich met name gericht op de gespecialiseerde bedrijven die dagelijks boren en zagen.  Hierbij is veel ervaring en kennis opgebouwd waardoor we zeer goed in staat zijn om mee te denken met betrekking tot complexe werken en maatwerk.

Diacom is de enige leverancier in Nederland die diamantgereedschappen zelf produceert. Technisch hoogstaand en kwalitatief onovertroffen.

Diacom eigen merk producten worden in onze fabriek gemaakt. Dat is uniek in Nederland. Op deze manier hebben wij de regie over het complete productieproces en kunnen wij garant staan voor de degelijkheid en duurzaamheid van ieder stuk gereedschap, segment of accessoire.

Naast de hoge kwaliteit van het diamantgereedschap en alle bijbehorende accessoires, streven wij ook een zo hoog mogelijk serviceniveau na. Dat betekent dat u kunt rekenen op snelle levering, artikelen die op voorraad zijn kunt u vaak dezelfde dag nog in ontvangst nemen. Bovendien hecht Diacom veel waarde aan uw vertrouwen. Wij komen onze beloftes na en zijn open en duidelijk in onze communicatie.

Voor persoonlijk en makkelijk contact heeft Diacom verkoopadviseurs over het hele land. Kijk voor meer informatie over onze verkoopadviseurs in uw regio onder het kopje contact.