Reparatie Service Diacom

Bij Diacom kunt u niet alleen terecht voor aanschaf en advies maar ook voor reparatie en onderhoud. Onze monteurs zijn NEN 3140 keurmeester en gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van diverse machines en gereedschappen.

  • Goede werking gegarandeerd
  • Snel weer aan het werk met uw machine
  • NEN 3140 keuring
  • Uitsluitend Originele onderdelen
  • Garantie op uitgevoerde reparatie

Wij bieden een premium reparatie service waarbij de klant centraal staat. Met onze 40 jaar ervaring zijn onze monteurs gespecialiseerd in het repareren van diverse machines, deze reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen.

Diacom is een door WEKA officieel erkende reparateur, onze monteurs volgen periodieke trainingen bij WEKA voor vernieuwing en aanpassingen in hun machine programma. Naast WEKA repareren wij ook andere merken als erkend reparateur o.a. Makita.

Al het elektrisch gereedschap dient één keer per jaar gekeurd te worden volgens de NEN3140. De NEN 3140 is de vastgestelde Nederlandse Norm voor veilige uitvoering van werkzaamheden. Onze monteurs zijn keurmeester volgens de NEN 3140 norm. Gerepareerde machines worden standaard gekeurd volgens deze norm.

Uw machine wordt binnen 3 werkdagen gerepareerd zodat u snel weer beschikt over een goed werkende machine. Moet uw machine met spoed worden gerepareerd? Geen probleem wij kunnen uw machine ook binnen één werkdag repareren. Bij acute problemen kunt u ook gebruik maken van onze leenmachines zo kunt u altijd uw klus afmaken. Onze verkoopadviseurs rijden door het hele land zo kunt ook u gebruik maken van onze haal en brengservice.


Werkwijze

U kunt uw machine bij ons laten bezorgen, zelf afleveren of meegeven aan één van onze verkoopadviseurs. Vervolgens gaan wij onderzoeken wat er precies aan de hand is. Mochten de kosten van de reparatie hoger uitvallen dan 40% van de nieuwwaarde, dan ontvangt u een prijsopgave voordat wij overgaan op reparatie. Uw machine wordt binnen 3 werkdagen gerepareerd (Mits de onderdelen op voorraad zijn). Afhankelijk van uw voorkeur sturen wij de machine retour met DHL, of geven deze mee aan één van onze verkoopadviseurs. Afhalen is uiteraard ook mogelijk.

Onderhoud gereedschap

Naast repareren kunt u bij ons ook terecht voor revisie, onderhoud en keuren van uw machines.