Loading...

Bestelling, levering & betaling

Levertijden

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 zijn geplaatst worden nog dezelfde dag verzonden en worden onder normale omstandigheden de volgende dag geleverd. Bestellingen na vrijdag 15:00 worden op de maandag verstuurd en dinsdag geleverd.

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Dit gebeurt over het algemeen tussen de 1 en 3 dagen. Staat je bestelling al meer dan 3 werkdagen op ‘Verzonden’? Neem dan contact op met info@diacom.nl  of bel 023-5615275.

Bezorging
Bezorging van de bestelling vindt over het algemeen plaats via DHL. Voor grotere pakketten en machines kan dit eventueel ook plaats vinden door een van onze vertegenwoordigers. Op verzoek leveren we ook af op de desbetreffende locatie waar u actief bent. Voor uitzonderlijke verzoeken graag contact opnemen met info@diacom.nl  of 023-5615275.

Verzendkosten
De kosten voor verzending bedragen €9,95 voor bestelling onder de €100,-. Voor bestellingen boven de €100,- euro is dit gratis. Voor levering naar het buitenland gelden andere tarieven, met name voor zwaardere artikelen zullen extra kosten in rekening worden gebracht. Buiten de EU worden eventueel invoer- of douanerechten berekend.

IDEAL

Met iDEAL kunt u op het internet direct betalen via uw internetbankier omgeving (indien u beschikt over internet bankieren in Nederland). Diacom adviseert om deze optie te gebruiken omdat deze veilig, gemakkelijk en snel is.

Hoe werkt iDEAL?

U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank (Postbank, ABN AMRO, Rabobank etc.). Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Diacom wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.

Retourneren
Retourneren van producten kan tot 30 dagen na leveringen van de artikelen mits de artikelen ongebruikt / in originele staat zijn. De retourzending kan via een DHL parcel drop off point bij u in de buurt. De retourzending is kosteloos. Voor meer detail informatie over retourneren verwijzen wij naar onze uitgebreide retour procedure.

Klantenservice
Onze klantenservice is bereikbaar via mail op inf0@diacom.nl en is gevestigd in onze locatie in Hoofddorp. Hier zijn we telefonisch bereikbaar op 023-5615275. Wilt u advies op maat neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers die helpen u graag met vragen over onze producten en/of advies voor uitvoering van complexe werken (zie de contactpagina voor het telefoonnummer of mailadres van uw regio.

Creditcard betalingen
Via Multisafepay bieden we de mogelijkheid om via uw creditcard te betalen. Door de gewenste keuze aan te vinken in het betaalmenu wordt u automatisch doorgeschakeld naar het betaalmenu van Multisafepay.

Op rekening
Aan bedrijven leveren wij via onze B2B webshop ook op rekening. U kan hiervoor een aanvraag doen via info@diacom.nl. Een vertegenwoordiger van Diacom zal contact met u opnemen en kan u afhankelijk van de kenmerken van uw bedrijf een passende aanbieding doen.

Overige gegevens:

– Kvk 34065748
– BTW nr. NL008704144B01