Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Droogboor

Diacom heeft een lijn van diamant droogboren voor beton met wapening. Deze probleemoplossers zijn te gebruiken op speicaal ontwikkelde droogboormachines ontwikkeld waarbij men met speciale diamantboren zonder waterkoeling door gewapend beton geboord kan worden. Dit is uitkomst voor het boren onderste boven in het plafond of in ruimtes waarbij water absoluut verboden is. Een goede stofafzuiging en de vibratie in de booras zorgt er voor dat deze boor een paar meter door beton en betonijzer kan boren.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
CONFIG.DROOGBOOR-default-CONFIG.DROOGBOOR-123968-CONFIGDROOGBOOR.jpg
Diamantboor Droogboor 1¼" aansluiting
Speciale prijs € 78,58 € 64,94 € 92,77
Op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diacom heeft een lijn met professionele diamantboren voor droogboren in gewapend beton. Baier, Weka en onder andere AGP hebben droogboormachines ontwikkeld waarbij men met speciale diamantboren droog en dus zonder waterkoeling door gewapend beton geboord kan worden. Dit is uitkomst voor het boren onderste boven in het plafond of in ruimtes waarbij water absoluut verboden is. Een goede stofafzuiging en de vibratie in de booras zorgt er voor dat deze boor droog een paar meter door beton en betonijzer kan boren.