Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Vloerenzaag

Bij ons vind je de juiste diamantzaagbladen voor de vloerzaag. Wij zijn experts in het verkopen en produceren van diamantgereedschap en willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. In onze eigen fabriek is het mogelijk om de zaagbladen voor de vloerzaag door ons te laten laserlassen en solderen zodat wij voor elke machine een goed passend zaagblad kunnen leveren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De diamantzaagbladen voor de vloerzaag op onze website

Het fijne van de vloerzaag is dat deze snel en eenvoudig door materiaal heen gaat doordat de met diamant geproduceerde vloerzaag erg sterk is. De producten die wij op onze website aanbieden zijn van extreem hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Een greep uit de verschillende zaagbladen die wij in ons assortiment hebben voor de vloerzaag zijn;

  • Diamantzaagblad Vloerzaag Harde Verse Beton
  • Diamantzaagblad Vloerzaag Middel-hard Verse Beton
  • Diamantzaagblad Vloerzaag Zacht Verse Beton
  • Diamantzaagblad Vloerzaag Asfalt
  • Diamantzaagblad Vloerzaag Hard Beton
  • Diamantzaagblad Vloerzaag Beton
  • Diamantzaagblad Vloerzaag Beton Universeel

Alle diamantzaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Je kunt op onze website de zaagbladen filteren op machinevermogen, afmetingen en toepassingsmateriaal om het vinden van het juiste blad snel en makkelijk te maken.

 

Op maat laten maken en advies

Naast persoonlijk en deskundig advies garanderen wij altijd een snelle levering, geen verzendkosten bij een bestelling boven de 100 euro en gratis retourneren binnen 30 dagen. Wil jij een op maat gemaakt diamantzaagblad of heb jij hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste blad? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice die bestaat uit deskundige verkoopadviseurs die jou altijd kunnen helpen.