Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

AGP machines

Ben jij op zoek naar AGP Machines? Bekijk dan snel wat ons assortiment jou te bieden heeft. Als ervaringsdeskundigen op het gebied van diamantgereedschap en de machines en onderdelen die hierbij horen weten wij precies wat bij jou past. Wij staan klaar om jou te helpen bij de juiste keuze in ons ruime assortiment van machines en geven jou altijd deskundig en persoonlijk advies. Daarnaast bieden wij een snelle levering en makkelijk retourneren. Wat wil je nog meer? Lees snel verder om te ontdekken welke AGP Machines wij jou kunnen bieden.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

AGP Machines die bij ons te vinden zijn

De AGP Machines die wij in ons assortiment aanbieden zijn lager in aanschafprijs dan bijvoorbeeld de machines van Weka. De AGP Machines op onze website;

  • AGP DM6P 3Speed Handboormachine. Deze handboor heeft drie verschillende boorsnelheden. De machine is licht en veilig en wordt geleverd inclusief koffer en gereedschap. De goede handgreep zorgt voor de beste controle en door de geïntegreerde stofopname kun je efficiënt droog boren.
  • AGP DM62 Droog Handboormachine. Deze machine is speciaal gemaakt voor het droogboren en heeft twee verschillende boorsnelheden. De handboor is licht en veilig door de magnesium behuizing en wordt geleverd met koffer en bijbehorend gereedschap.
  • AGP DM5 2Speed Handboormachine. De AGP DM5 handboormachine is een compacte en efficiënte boormachine die twee boorsnelheden heeft en wordt geleverd met twee spindels, koffer en gereedschap. De boor heeft een voorste handgreep voor goede controle en beschikt over een zachte en schakelbare percussie zodat de machine optimale boorprestaties levert.
  • AGP DM14 4Speed Kernboormachine. De kernboormachine is robuust en veilig en heeft 4 verschillende boorsnelheden. Deze boor is compleet met robuuste koffer en het gereedschap.
  • AGP CG150 2500W Wallchaser. De Wallchaser is een sleuvenzaagmachine met een zaagbreedte van 47 mm en een zaagdiepte van 50 mm. Overbelasting en oververhitting is met deze machine onmogelijk door zijn soft start, motorbeveiliging en constante snelheid.

Alle AGP Machines zijn te vinden in de categorie ‘Handgereedschap’, de handleidingen voor de machines zijn tevens te vinden op onze website onderaan de product beschrijving. Heb je vragen over de levering, bestelling of over de machines? Schroom niet om één van onze verkoopadviseurs te contacten via onze website.