Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Boorhamers

Boorhamers zijn machines die gebruikt worden om gaten te maken in materialen die gemaakt zijn van steen of materiaal dat hierop lijkt. De boorhamers zijn boormachines die klopbewegingen maken die elektropneumatisch opgewekt worden. Op onze website zijn verschillende boorhamers te vinden en te bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De boorhamers die wij aanbieden

  • Boorhamer 22x82 Deze boorhamer van Toku heeft een beitelhouder met klink die veerbelastend is. Deze hamer heeft een hoge slagkracht en is uitermate geschikt voor toepassing in de bouw en renovatiebouw. De boorhamer heeft een lange levensduur en is voor langdurig gebruik. De voornaamste kenmerken van deze machine zijn het ergonomische ontwerp, de compactheid, de geluiddemping en dat de hamer voor zowel rechts- als linkshandig gebruik is. Deze hamer is ook te verkrijgen met een insteek van 82 mm op aanvraag.
  • Boorhamer 22x108 Dit is een boorhamer met gereduceerde vibratie van Toku. De machine is voorzien van een veerbelastende beitelhouder met klink en is geschikt voor langdurig gebruik. De hamer kan toegepast worden in de renovatiebouw bouw. Deze boor is zo bijzonder door de hoge slagkracht. De machine is goed uitgebalanceerd en heeft een ergonomisch ontwerp. Tevens is de hamer voorzien van geluiddemping en is hij erg compact. Deze boorhamer is voor links- en rechtshandig gebruik.
  • Boorhamer (R19 14.8H)

 

Bestellen en hulp bij het kiezen

Het bestellen van een boorhamer kan snel en eenvoudig op onze website. Met een levertijd van maximaal drie dagen, maar ook de volgende dag is mogelijk, hoef je niet lang te wachten voordat je de boorhamer in huis hebt. Je kunt op elk moment van de dag terecht op onze website en voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze vele verkoopadviseurs die met hun specialistische kennis jou kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.