Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Pompen

Bij Diacom zijn twee verschillende pompen te verkrijgen. Dit zijn de dompelpomp en de vacuumpomp. Beide zijn makkelijk en snel via onze website te bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De twee pompen die bij ons verkrijgbaar zijn

  • Dompelpomp SIMER. Een dompelpomp is een waterpomp die in het water gezet moet worden. Deze soort pomp wordt voornamelijk gebruikt om water weg te pompen uit bijvoorbeeld een zwembad een vijver of een ondergelegen kelder. Wanneer de pomp wordt gebruikt voor ondergelegen kelders kunnen ze voorkomen dat het grondwater in deze ruimte omhoog komt. De SIMER dompelpomp is geproduceerd met epoxy gecoat aluminium. Het motorhuis is water gekoeld en de motor is olie gekoeld. Deze pomp kan gebruikt worden voor het verpompen van schoon of licht vervuild water. De SIMER dompelpomp is vlak zuigend tot 2 mm. Het vermogen van de pomp is 400 Watt met een maximale doorvoercapaciteit van 4800 liter per uur.
  • Vacuümpomp DCVP 220V. Een vacuümpomp kan gebruikt worden om vacuüm te genereren. Deze pomp werkt bijna hetzelfde als een compressor, het enige verschil is dat de toepassing aan de aanzuigzijde is en niet aan de perszijde. Met een vacuümpomp kan lucht of eventueel een ander gas uit een ruimte getrokken worden om de druk te verlagen. De DCVP pomp is een vacuümpomp van 220 volt die wordt aangeraden om diverse van onze vacuumvoetplaten mee vast te zetten.

Levering en informatie

Op onze website zij beide pompen te bestellen, als je voor 15.00 uur bestelt heb je de pomp morgen al in huis! Retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van het product mits de pomp nog in volledig originele staat is en onbeschadigd. Wil je meer weten over de twee pompen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met al je vragen en zijn er om jou persoonlijk advies te geven.