Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Water/Stofzuiger

Een waterzuiger voert het natte boor- en zaagslib af. Dankzij de robuuste kwaliteit is een waterstofzuiger uitermate geschikt voor het verwijderen van beton- en steen slurry dat ontstaat tijdens boren en zagen met diamant. Afhankelijk van het model reinigt u middelgrote tot grote oppervlakten zonder problemen.

Ruime keuze bij de aankoop van een waterstofzuiger

Bij Diacom heeft u keuze uit verschillende merken voor een water- en stofzuigers. Denk hierbij aan Ghibli en Makita. Wenst geen water te gebruiken tijdens het boren? Dan is het aan te raden om speciaal gereedschap te kiezen. Met gebruik van de juiste droogboormachine kunt u ook bij ons terecht voor de juiste stofzuiger. Zo heeft u een zeer sterke afzuiging terwijl u bezig bent met de werkzaamheden. Dat vermindert de schoonmaakwerkzaamheden achteraf! Daarnaast hebben wij een zeer ruim assortiment met uiteenlopende soorten diamantgereedschap, zodat u alles voor uw projecten bij één aanbieder vindt.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plaats uw bestelling of stel uw vraag

Bestel voor 15:00 uur uw waterstofzuiger bij Diacom en krijg deze morgen al bezorgd, bij u thuis of op de zaak! Wilt u meer informatie over de verschillende kenmerken en toepassingen van een waterstofzuiger? Dan bent u te allen tijde welkom om contact op te nemen met onze productexperts. Wij zijn via 023-5615275 of via e-maladres info@diacom.nl.