Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Bigbag 400l Inliner

SKU
SMBIGBAG
€ 18,15 € 15,00
-
+
  • Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
  • 30 dagen kosteloos retourneren
  • Bestelt u veel? Vraag een offerte aan!
Gegevens

De speciale ontwaterings Big Bag hangt in de Slurry Master. Met de optionele slurrypomp kunnen de waterzuigers snel leeggepompt worden in de big bag, ofindien aanwezig, de slurrypomp in een watergoot te plaatsen. De losse opvangbak op de Slurrymaster verzamelt het gefilterde water en kan middels een slangafgevoerd worden naar de riolering.

Na afloop van de werkzaamheden wordt de bigbag van boven dichtgeknoopt door de speciale afsluitschort. Zodat er geen slurry kan ontsnappen bij het neerzetten van de bigbag.

De losse opvangbak kan gemakkelijk verwijderd worden en daarna de afgesloten big bag middels de hijslier op de gewenste plaats achtergelaten worden. 

De Diacom SlurryMaster is ontworpen voor op de werk lokatie waar veel slurry vrij komt op de wat grotere boor en zaagklussen. Door het deelbare frame is de Slurry Master compact te vervoeren. De capaciteit is momenteel circa 500 liter dagproductie slurry die in een nacht uitdruipt. Vraag om de mogelijkheden van Diacom bij een grotere gewenste capaciteit.

 

Afmetingen: 70 x 70 x 80 cm

Inhoud: 400 Liter, max. 1000 kg