Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Diacom

Diacom, gevestigd te Hoofddorp, is in 1979 opgericht. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 24 personeelsleden. In deze jaren heeft Diacom veel ervaring en kennis opgebouwd ten aanzien van complexe werken en kan daarom goed meedenken en adviseren. 

Diacom is de enige leverancier in Nederland die alle diamantgereedschappen zelf produceert. Technisch hoogstaand en kwalitatief onovertroffen. Alle Diacomproducten worden in de eigen fabriek gemaakt. 
Dat is uniek in Nederland. Op deze manier hebben wij de regie over het complete productieproces en kunnen wij garant staan voor de degelijkheid en duurzaamheid van ieder stuk gereedschap, segment of accessoire.

Naast de hoge kwaliteit van het diamantgereedschap en alle bijbehorende accessoires, streven wij ook een zo hoog mogelijk serviceniveau na. Dat betekent dat u kunt rekenen op snelle levering, artikelen die op voorraad zijn kunt u vaak dezelfde dag nog in ontvangst nemen. Bovendien hecht Diacom veel waarde aan uw vertrouwen. Wij komen onze beloftes na en zijn open en duidelijk in onze communicatie.

Voor persoonlijk en makkelijk contact heeft Diacom vertegenwoordigers over het hele land. Kijk voor meer informatie over onze vertegenwoordigers in uw regio onder het kopje contact.

We voeren de volgende merken voor de machines:

- Weka 
- Makita
- ICS