Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Boorsystemen

Automatisch boren

Het Profi-Drive boorsysteem zorgt voor het volautomatisch boren in beton. De inzet van een Profi-Drive verhoogt de boorproductie vanwege de constante boorsnelheid en de mogelijkheid tot bediening van meerdere boorstatieven door één persoon.

 

Duurzamer boren

Het ergonomische voordeel is dat het de boorder ontlast. Ook wordt de levensduur van de diamantboren verlengd vanwege de constante en gecontroleerde druk op het materiaal. Het Profi-Drive boorsysteem is op vrijwel alle statieven te monteren mits voorzien van een gecombineerde spindel/tandheugel overbrenging.

Wanneer het gebruik van de Profi-Drive niet gewenst is, of tijdens transport, kan de Profi-Drive eenvoudig gedemonteerd worden d.m.v een simpel snelkoppeling-systeem.

 

Opties voor automatisch boren

Er kan op de communicatiepoort van de Profi-Drive een aparte meet-eenheid worden aangesloten welke het automatisch boren met 400V boormotoren mogelijk maakt.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Automatisch betonboren met computer gestuurd boorsysteem dit kan met onze volledig automatische boorcomputer.