Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Sleuvenzaagmachine

Om sleuven in de muur snel en zuiver te kunnen frezen, is een sleuvenzaagmachine het gereedschap dat u zoekt. Sleuvenzaagmachines, of ook wel muurfrezen genoemd zijn speciale machines voor het invrezen van leidingen en leidingen. Met een muursleuffrees slijpt u muren in steen en beton. Een sleuvenzaagmachine met geschikte zaagbladen namelijk in staat om in veel verschillende materialen te frezen.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sleuvenzaagmachine: professioneel freeswerk

Wil je als professional een freesmachine die vele klussen meegaat? Met deze krachtige sleuvenzaagmachines is het wegwerken van electriciteits-, gas- of waterleidingen in de muur een snelle klus. Deze machines kunnen tegen een stootje en slijpen met twee slijpschijven een sleuf van de gewenste breedte in de muur. Door de stofafzuiging heb je goed zicht op het werk en wordt de overlast door stof tot een minimum beperkt.

Diacom biedt naast de juiste machines en zaagbladen nog veel voordelen voor de professional. Met 40 jaar ervaring, leveren wij maatwerk en het juiste advies voor elke beton en steenbewerkingsklus. Onze vertegenwoordigers verlenen service op locatie door het hele land. En daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties, en snelle levering direct uit voorraad.