Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Metaaldetectie

Ook voor metaaldetectie kun je terecht bij Diacom. Al jarenlang produceren wij diamantgereedschap in onze eigen fabriek in Nederland en zijn wij dealer van meerdere fantastische merken binnen dit segment. Naast het diamantgereedschap hebben wij ook machines en toebehoren in ons assortiment. Wij garanderen hoge kwaliteit van machines en goede service. Gevestigd in Hoofddorp delen wij graag onze kennis en ervaring met jou als klant en helpen wij jou bij het vinden van de juiste machines. Hieronder valt ook de metaaldetectie.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze metaaldetectie producten

De metaaldetectie producten die wij aanbieden in ons assortiment;

  • Zircon X-tension pole. Dit product is goed te gebruiken in combinatie met de MT 7 metaal detector en de MT X metaal detector. Met de X-tension pole kunnen hogere plekken bereik worden en worden storingen veroorzaakt door metalen sieraden of horloges voorkomen.
  • Zicron Metaal Scanner MT X. Metaalzoeker met een ontwerp die speciaal gemaakt is voor het detecteren van metaal in standaard commerciële, residentiële en industriële bouw. Het is mogelijk om betonijzer tot op een diepte van zo’n 10 cm te ontdekken. MT X heeft een groot LCD scherm, een ergonomisch handvat en is water en stof afstotend. Tevens is deze detector inclusief een handgreep die gedraaid kan worden om het scannen te vergemakkelijken.
  • Zicron Metaal Scanner MT 7. Elektronische metaal detector die perfect is voor het vinden van metaal in bedrijfspanden, huizen en industriële constructies. De MT7 heeft twee scanningsmogelijkheden, vindt betonijzer op een diepte van 13 mm en koperpijp op een diepte van 15 cm. Door de draaibare handgreep heeft deze scanner een groter bereik.
  • Zicron Elektriciteit Scanner e60c. De Zicron elektriciteit scanner werkt uitstekend voor het eenvoudig en snel vinden van spanningen in metaal en voerende bedradingen in plafonds, vloeren en muren. De scanneer detecteert actieve stroomdraden zonder afscherming tot 51 mm diep en kan metalen als koperpijp lokaliseren tot 38 mm en betonijzer tot 76 mm.
  • Magnepull Drill Guide. De Magnepull Drill Guide helpt bij het lokaliseren van uitvoer- en invoerpunten bij het boren door wanden, muren en plafonds. De drill kan een in betonnen muren een signaal overbrengen van ongeveer 120 com en heeft een bereik van 150 cm.

Wil je meer informatie over bestellen of onze metaaldetectie producten? Klik door op onze website of neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.