Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Wandzaagmachine

Diacom heeft twee elektrische wandzaagmachines in het assortiment. Een lichtere variant, de Weka Frida en een zwaardere variant, de Braun Titan. Deze wandzaagmachines voor zowel zagen in beton als steen zijn uitgerust met een extreem sterke, vol automatische, watergekoelde, servo- & hoogfrequent motor.

 

Weka WS75HF Frida wandzaagmachine

De Weka WS75HF Frida wandzaagmachine is een lichte, betrouwbare en compacte machine. Dit is een zeer economisch voordelig alternatief in de markt voor wandzagen. Door de combinatie van aanschafwaarde en bijzonder lage onderhoudskosten ontstaat er een zeer gunstige prijs per zaagmeter.

 

Braun Titan

De Braun Titan beschikt over een krachtige servomotor die slechts 6000 tpm draait. Dit lage toerental in tegenstelling met de huidige hoogfrequent motoren 20.000 - 22.000 tpm, staat garant voor een lange levensduur met een bijzonder lage servicecyclus. Deze kracht-patser heeft als groot voordeel dat de onderhoudskosten door het gebruik van servo technologie zeer laag zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Weka is een grote marktspeler in het leveren van diamantgereedschap voor de professionele betonboorbedrijven, zoals diamantboormachines, wandzagen en hoog frequent gereedschap. Diacom is een officiele dealer van WEKA en tevens gecertificeerde service partner van WEKA. De WEKA wandzaag machine is zeer gebruiksvriendelijke en makkelijk hanterbare lichtgewicht machine. 

De Braun wandzaagmachine is een krachtigere optie, maar eveneens zeer voordelig tov andere machines die in de markt te verkrijgen zijn, dit door de beperkte onderhoudskosten. Voordeel van de Braun is de mogelijkheid tot uitbreiding voor draadzagen.