image-bestelling-levering

line-blue

Bestelling & Levering

Levertijden
Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Dit gebeurt over het algemeen tussen de 1 en 3 dagen. Staat je bestelling al meer dan 3 werkdagen op ‘Verzonden’? Neem dan contact op met info@diacom.nl  of 023-5615275.

Bezorging
Bezorging van de bestelling vindt over het algemeen plaats via DHL. Voor grotere pakketten en machines kan dit eventueel ook plaats vinden door een van onze vertegenwoordigers. Op verzoek leveren we ook af op het desbetreffende werk waar je actief bent. Voor uitzonderlijke verzoeken graag contact opnemen met info@diacom.nl  of 023-5615275.

Verzendkosten
De kosten voor verzending bedragen 9,95 voor bestelling onder de 100 euro. Voor bestellingen boven de 100 euro is dit gratis. Voor levering naar het buitenland gelden andere tarieven, met name voor zwaardere artikelen zullen extra kosten in rekening worden gebracht. Buiten de EU worden eventueel invoer- of douanerechten berekend.

Retourneren
Retourneren van producten kan tot 30 dagen na leveringen van de artikelen mits de artikelen ongebruikt / in originele staat zijn. De retourzending kan via een DHL parcel drop off point bij u in de buurt. De retourzending is kosteloos. Voor meer detail informatie over retourneren verwijzen wij naar onze uitgebreide retour procedure.

Klantenservice
Onze klantenservice is bereikbaar via mail op inf0@diacom.nl en is gevestigd in onze locatie in Hoofddorp. Hier zijn we telefonisch bereikbaar op 023-5615275. Wilt u advies op maat neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers die helpen u graag met vragen over onze producten en/of advies voor uitvoering van complexe werken (zie de contactpagina voor het telefoonnummer of mailadres van uw regio. 

Overige gegevens:
- Kvk 34065748
- BTW nr. NL008704144B01