Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Diacom Nieuws & Informatie

Dit is de Diacom informatie pagina met nieuws, acties en technische informatie.

Betaalbaar wandzagen

Goedkoop wandzagen

Betaalbaar Wandzagen? Braun Titan Power 22kw Oostenrijkse kwaliteit!

Wandzagen met de zwaardere machine (20kw+) is een dure hobby. Naast aanschaf is onderhoud vaak erg prijzig. De daadwerkelijke kosten zijn verspreid over de jaren heen en niet direct inzichtelijk. Zeker indien de machine in eigen beheer wordt aangeschaft. Je moet dan alle facturen erbij zoeken en bij elkaar optellen.

Diacom heeft daarom alle gefactureerde bedragen met betrekking tot de Braun machine van de afgelopen 5 jaar geanalyseerd. We wilde graag weten wat het onze klanten nou globaal kost. Alle onderhoudskosten zijn bij elkaar opgeteld en gemiddeld per maand. Verder hebben we rekening gehouden met 3% rente en aflossen in 5 jaar met een kleine restwaarde. De berekende maandlast bij aanschaf in eigen beheer is dus inclusief onderhoud en aflossing/rentelasten indien de machine wordt gefinancierd. In totaal komen de kosten van aanschaf voor de Braun Wandzaag 22kw op 670 euro per maand (excl. BTW).

Hoe kan het dat de prijs zo gunstig is, de reden is dat Braun niet de hoofdprijs vraagt voor onderdelen en onderhoudsuren. Verder wordt het grootste deel van het onderhoud door Diacom in eigen beheer uitgevoerd waardoor we de kosten in de hand kunnen houden. Verder worden ook geen kosten gerekend per draai uur van de machine.

Het gaat natuurlijk niet alleen om de prijs. De Braun TITAN Power maakt ook indruk met zijn kracht, compacte design en geavanceerde motortechniek. De prestaties van de TITAN Power kunnen zelfs door de grote hydraulische wandzagen nauwelijks worden overtroffen. Interesse vraag een demo aan!

Samenvattend kost de Braun Titan Power bij eigen aanschaf en financiering gemiddeld maar 670 p/mnd. en:

  • Wordt de machine jouw eigendom en kan de machine bij normaal gebruik nog jaren mee
  • Profiteer je van zeer gunstig geprijsde verbruiksartikelen (kappen/kabels/wielen e.d.)
  • Kun je de wandzaag goedkoop uitbreiden met een draadzaag module op de wandzaag motor

Delen: