Speciaal voor het zwaardere werk heeft Weka een 5-tal hoogfrequent machines ontwikkeld. Deze machines zijn zeer compact en licht in gewicht. Ze beschikken allemaal over een extreem sterke, watergekoelde hoogfrequent motor en zijn spatwaterproof volgens de IP55 norm. Door het ergonomisch ontwerp en de verstelbare handgreep zijn ze zeer gebruikersvriendelijk.

De machines worden aangesloten op een omvormer FU6D Frequentie Regelbox. Deze omvormer zorgt dat de machine wordt uitgeschakeld bij te zware belasting of bij te weinig waterkoeling. De status en foutmelding gebeurt door middel van een LED-aanduiding.

De Hoog Frequent lijn van WEKA bestaat uit de:

  • WEKA TR40 HOOGFREQUENT RINGZAAG 3.7kW / 6.5kW Ø400 (30CM)

De diamant ringzaag TR40 is uitgerust met een extreem sterke, watergekoelde hoogfrequent motor. De Ringzaag is te gebruiken op 220V of 380V en weegt slecht 13 kg. Deze ringzaag is uitermate geschikt voor het zagen van deur sparingen en voor het afkorten van buizen.

  • WEKA TS40 HOOGFREQUENT DOORSLIJPER 3.7kW/6.5KW – Ø400

Deze hoogfrequent doorslijper is voorzien van een wateromleiding om ook droog te kunnen zagen. Het ergonomische ontwerp en de verstelbare handgreep zorgen ervoor dat deze machine zeer gebruiksvriendelijk is. De doorslijper is zeer geschikt voor het uitzagen van sparingen in steen, beton en ijzer en weegt slechts 9.4 kg.

  • WEKA TK40 HOOGFREQUENT KETTINGZAAG 3.7KW/6.5kW – 40CM

De Hoogfrequent kettingzaag TK40 uitermate geschikt voor het uitzagen van hoeken en voor het zagen van inkasingen. De ketting is eenvoudig te spannen zonder extra gereedschap.

  • WEKA HS50 HF HANDZAAGMACHINE Ø500 220V/380V

De HS50 handzaagmachine levert hoge prestaties en is voorzien van een compleet gesloten kap. De machine is uitermate geschikt als handmuurzaag. Door het lichte gewicht en ergonomische ontwerp is deze machine zeer gebruiksvriendelijk.

  • WEKA HD1603.6 HOOGFREQUENT HANDBOORMACHINE

Deze zeer krachtige watergekoelde hoogfrequent boormotor is voorzien van een waterpas om  horizontaal en verticaal te boren. De boormotor is voorzien van drie versnellingen met geïntrigeerde  slipkoppeling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze Verkoopadviseurs.