Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Diacom Nieuws & Informatie

Dit is de Diacom informatie pagina met nieuws, acties en technische informatie.

WEKA Diamantboormachines

WEKA Boormachines, Hoog frequent machines en wandzaagmachine

Diacom is sinds jaren trotse dealer en gecertificeerde service partner van het gerenommeerde merk Weka - uit Neubulach, Duitsland. Sinds 1988 ontwikkelt en innoveert Weka ideeën en zetten deze om in professionele en betrouwbare machines voor professionele eindgebruikers.

Alle producten zijn uitsluitend vervaardigd op de locatie in Neubulach en zijn daarom in ieder geval "Made in Germany". 80% van de onderdelen worden binnen een straal van 50 km geproduceerd. Korte afstanden, directe communicatie en een partnerschap met de leveranciers vormen een belangrijke garantie voor de hoge kwaliteit van de WEKA producten.

Weka onderscheid zich in de diamantboormachine markt door ontwikkeling, innovatie, kwalitatief hoogstaande en zeer betrouwbare eigen productie. Diacom voegt hier een uitgebreide service aan toe, waardoor WEKA een zeer betrouwbare partner is voor onze klanten.

Belangrijkste producten betreffen:
- Diamantboormachines / Boormachines (DK16, DK17, DK18, DK32, SR38, SR75)
- Hoog frequent boormachines (HD1603), slijpmachines (doorslijpers) (TS40)
- Hoog frequent kettingzaagmachines (TK40), ringzaagmachines (TR40)
- Wandzaagmachines (WS75HF Frida)

Delen: