De innovatie in de betonboormarkt is toch vaak beperkt, maar de introductie van de Weka DKS32 droogboormachine is een uitzondering die de aandacht van betonboorbedrijven verdient. Deze krachtige machine maakt droogboren in beton mogelijk zonder water, dankzij de softslag functie. In combinatie met het Diacom PROFI EXTRA statief, creëert deze droogboormachine een efficiënte en effectieve oplossing voor betonboorbedrijven.

  1. Weka DKS32 nat- EN droogboormachine – en de kracht achter droogboren De Weka DKS32 is ontworpen met de professionele betonboorder in gedachte. Met een boorbereik van Ø52-300mm en een motorvermogen van 2300 W kan deze machine grotere gaten boren dan veel andere machines op de markt. De softslag functie in combinatie met speciale droogboren maakt het mogelijk om zonder water in beton te boren, wat resulteert in een schonere en snellere werkwijze in situaties waar werken met water lastig of onwenselijk is.
  2. Diacom PROFI EXTRA statief – de ideale partner voor de Weka DKS32 Het Diacom PROFI EXTRA statief is speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de Weka DKS32. Dit stevige en duurzame statief heeft een boorbereik tot Ø600 mm (met afstand houder) en kan zelfs de zwaarste hydraulische en 400V boormotoren ondersteunen. De CNC-bewerkte componenten en gelagerde stalen rolgeleiding zorgen voor een hoge precisie en minimale speling tijdens het boren.
  3. Het belang van een goede bouwstofzuiger Bij het droogboren is het belangrijk om een kwalitatieve bouwstofzuiger te gebruiken. Een goede bouwstofzuiger zorgt voor voldoende koeling en stofafzuiging, wat resulteert in een veiligere en schonere werkomgeving voor de betonboorders.

De Weka DKS32 droogboormachine en het Diacom PROFI EXTRA statief vormen samen een krachtig duo dat betonboorbedrijven helpt om hun werk efficiënter en effectiever uit te voeren. Deze innovatieve oplossing biedt professionals in de betonboormarkt een nieuwe manier om hun werkprocessen te verbeteren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van hun resultaten. Betonboorders die op zoek zijn naar een upgrade van hun huidige uitrusting zouden zeker moeten overwegen om deze combinatie aan hun arsenaal toe te voegen.