De markt voor wandzaagmachines biedt diverse opties voor professionals in de bouw- en renovatiesector. Een van de nieuwste en meest aantrekkelijke opties is de WEKA WS76HF Frida wandzaagmachine. Deze verbeterde versie biedt meer vermogen dan zijn voorganger, zonder in te leveren op betrouwbaarheid en gebruiksgemak. In deze blog bespreken we de voordelen, specificaties en klantfeedback van dit krachtige instapmodel.

Technische specificaties

De WEKA WS76HF Frida heeft een aantal indrukwekkende technische specificaties, waaronder:

  • Vermogen: 14 kW
  • Toerental zaagas: 1.000-2.000 rpm
  • Maximale zaagbladdiameter: 900 mm
  • Maximale zaagdiepte (bij zaagblad Ø 90 cm): 410 mm
  • Langs- en duwkracht: 2.000 N
  • Langsloopsnelheid: 0-3 m/min
  • Duwloopsnelheid: 0-1 rpm
  • Gewicht zaagmotor: 13,5 kg
  • Gewicht zaaglichaam zonder motor: 19 kg
  • Zaagbladbevestiging: 1″ (25,4 mm)

Gebruiksgemak en doelgroep

De WEKA WS76HF Frida is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en is een ideale keuze voor kleine tot middelgrote bedrijven in de bouwsector en renovatiebranche. Het compacte en lichte ontwerp maakt de machine gemakkelijk te hanteren en te bedienen. De aantrekkelijke aanschafprijs en lage onderhoudskosten resulteren in een gunstige prijs per gezaagde meter.

Vergelijking met andere modellen

In vergelijking met de krachtigere Braun Titan wandzaagmachine biedt de WEKA WS76HF Frida aantrekkelijke aanschafkosten, gebruiksvriendelijkheid en een licht gewicht. Hoewel de Braun Titan over een hoger vermogen beschikt, is de WS76HF een uitstekend alternatief voor bedrijven met een kleiner budget.

Prijs en beschikbaarheid: De WEKA WS76HF Frida wandzaagmachine is verkrijgbaar via onze webshop (www.diacom.nl) voor € 21.474,38. Voor gunstige een offerte op maat, inclusief diamantgereedschap zoals zaagbladen, kunt u een offerte aanvragen via de website of telefonisch contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers.

Klantfeedback:

Klanten die bij ons de WEKA WS76HF Frida wandzaagmachine hebben aangeschaft, zijn zeer tevreden met hun aankoop. Zij prijzen de betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en voordelige prijs van dit instapmodel.

Conclusie

De WEKA WS76HF Frida wandzaagmachine is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk instapmodel wandzaagmachine. Met zijn krachtige motor, verbeterde specificaties en aantrekkelijke prijs biedt de WS76HF Frida een voordelige oplossing voor bedrijven in de bouw- en renovatiesector. Door de positieve feedback van klanten en de vergelijking met andere modellen zoals de Braun Titan, wordt het duidelijk dat de WEKA WS76HF Frida een waardevolle investering is voor bedrijven die hun wandzaagcapaciteiten willen professionaliseren zonder in te boeten aan kwaliteit en gebruiksgemak.

Wilt u meer weten over de WEKA WS76HF Frida wandzaagmachine of bent u geïnteresseerd in een offerte op maat? Neem dan een kijkje op onze website www.diacom.nl of neem contact op met een van onze vertegenwoordigers. Wij helpen u graag verder met het vinden van de perfecte wandzaagmachine voor uw bedrijf.