De TS40, al jaren een gevestigde naam op de markt van diamantdoorslijpmachines, is ontworpen voor veelzijdig en intensief gebruik op diverse materialen. Nu is de bestaande constructie van de doorslijpmachine aangepast om een speciale versie voor linkshandigen te creëren: de TS40 LH.

Nicheproduct met voordelen

Handzagen voor linkshandigen zijn vaak onderbediend in de markt, omdat fabrikanten vanwege de lagere vraag niet altijd inspelen op de behoefte. Echter, de voordelen voor de gebruiker op het gebied van bediening, veiligheid en toepassingsmogelijkheden zijn duidelijk.

Nieuwe mogelijkheden

De aangepaste opstelling van de motor en de bladbescherming zorgt voor een optimale bediening voor linkshandigen, wat resulteert in meer stabiliteit bij het hanteren van de zaag en minder vermoeidheid. Dankzij de linkszijdige plaatsing van de bladbescherming ontstaan er nieuwe en verbeterde toepassingsmogelijkheden. Zo kunnen nu linkse sneden, bijvoorbeeld bij deur- of raamkozijnen, optimaal worden uitgevoerd, vooral in combinatie met de nieuwe vlakke bladbescherming voor sneden dicht bij de wand. Daarom is de TS40 LH ook een echt alternatief voor rechtshandigen!

Universele aandrijving

De TS40 LH wordt aangedreven en gecontroleerd door de watergekoelde frequentieomvormer FU6D. Deze universele aandrijfeenheid kan alle zagen van de ANNA- en EMMA-serie, evenals de hoogfrequente boormachines HD16 en HD18, van stroom voorzien.

De TS40 LH is een waardevolle toevoeging aan het gamma WEKA hoogfrequent machines en biedt zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers meer veiligheid en nieuwe toepassingsmogelijkheden.

De hoogfrequent zaagmachines van WEKA, waarvan Diacom een trotse dealer is, zijn een groot succes. De WEKA TS40 Hoogfrequent Doorslijpmachine en zijn varianten, waaronder de linkshandige en bondige versies, zijn daar geen uitzondering op. Deze machines zijn ontworpen om te werken op zowel 230V als 380V, met een vermogen van respectievelijk 3700 Watt en 6500 Watt.

Kenmerken van de WEKA TS40 Hoogfrequent Doorslijpmachine:

Ergonomisch ontwerp: Met een verstelbare handgreep en een gewicht van slechts 9,4 kg zijn deze machines handzaam en gemakkelijk te bedienen.
Krachtige prestaties: De WEKA TS40 en zijn varianten kunnen gemakkelijk door de hardste soorten beton zagen. Met een zaagblad van Ø400 bereiken ze een diepte van 165 mm, ideaal voor het zagen van sparingen in steen, beton en asfalt.
Watergekoeld en spatwaterbestendig: De machines zijn watergekoeld en IP55 spatwaterbestendig, wat betekent dat het risico op oververhitting van de motor tot het verleden behoort.
Gebruik met de WEKA FU6D Hoogfrequent regelbox: Voor optimale prestaties moeten deze machines worden gebruikt in combinatie met de WEKA FU6D hoogfrequent regelbox. Deze zijn gemakkelijk te koppelen dankzij de speciale stekker met klem, en de bediening van de regelbox is eenvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke display.

Met de WEKA TS40 Hoogfrequent Doorslijpmachine en zijn varianten heeft u een krachtige, handzame en betrouwbare oplossing voor al uw zware zaagklussen.