Introductie van de nieuwe Diacom X-THIN kroonboren

Diacom heeft onlangs de X-THIN kroonboren gelanceerd. Deze kroonboren kenmerken zich door de uiterste dunne buis en diamantkroon waardoor de boorsnelheid door wapeningsijzer bijzonder hoog is.

Tevens een groot voordeel van het nieuwe ontwerp is dat de boorkern zodanig slijt dat deze eenvoudiger lost uit de boor. Dit is vaak ergernis nummer ÉÉN bij de professionele boorbedrijven.

Gewapend beton en Universele toepassing 

Deze boren zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het aanbrengen van bevestigingsmiddelen, het maken van doorvoeringen tussen plafond en wandconstructie, het installeren van sanitaire voorzieningen, leiding doorvoering in vloeren en muren, en het maken van schachten.

Maatwerk advies van Diacom

Factoren zoals het materiaal dat u wilt boren, het type boorapparaat dat u gebruikt, en de gewenste snelheid en precisie bepalen welke kroonboor u nodig heeft. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste boor en het bijbehorende advies.

Met de Diacom X-THIN kroonboren kunt u tijd en energie besparen terwijl uw boorwerk snel, efficiënt en schadevrij verloopt.