Persluchtgereedschappen te koop bij Diacom

Dealerschap Rami Yokota B.V.

Sinds deze maand kan je bij Diacom ook terecht voor persluchtgereedschappen en toebehoren van Rami Yokota. Dankzij dit dealerschap hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse hak-, breek-,  boorhamers en slijpmachines van de bekende merken Toku en Red Rooster. Daarnaast verkopen we ook de bijbehorende beitels van ACTION en de luchtverzorgingssets van SMC.

Onze gecertificeerde medewerkers zijn u graag van dienst met onderhoud en reparatie van deze professionele gereedschappen.

Diacom verkoopt dus vanaf heden de volgende merken:

  • TOKU – kwaliteit hakhamers, breekhamers en boorhamers uit Japan met zeer hoge slagkracht.
  • RED ROOSTER – private label hakhamers en overige perslucht gereedschap met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Tevens marktleider in persluchttakel oplossingen.
  • Yokota – Verticale en haakse slijpers van zeer goede kwaliteit.
  • SMC – Luchtverzorging
  • Action – Zeer uit gebreid assortiment beitels

 

Waarom luchtgereedschappen te koop bij Diacom

Diacom streeft er naar om klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Regelmatig maken onze klanten voor specifieke projecten gebruik van luchtgereedschap in plaats van doorverwijzen zoals we in het verleden deden hebben we besloten om luchtgereedschap producten in ons assortiment op te nemen. Hierbij zijn met name de boor- en breekhamers bekent, echter biedt luchtgereedschap een scala van andere oplossingen, zoals o.a. slijpenmachines en takels.

Tevens hebben we vanaf heden de mogelijkheid om de bijbehorende beitels te leveren tegen een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding.

TOKU – “making the right impact”

4 fabrieken die de kwaliteit van de TOKU producten ondersteunen, werken op basis van zelfstandigheid, waarbij iedere fabriek voortdurend zoekt naar efficiency om deze hoogwaardige producten met de best mogelijke levertijd te produceren. Deze producten worden gefabriceerd met behulp van moderne faciliteiten waarin CNC machines en CAD systemen met een hoge mate van engineering-ervaring een sleutelrol spelen. Sinds 1997 heeft Toku gewerkt aan het verkrijgen en behouden van ISO-9001 en ISO-9002 en later ISO-14001 certificering voor de productie. De aandacht die hieraan geschonken wordt, is terug te vinden in alle TOKU producten die we op de markt brengen.

Testen en kwaliteit

Door het uitgebreid testen van de producten wordt een constante hoge kwaliteit gegarandeerd. Het doorvoeren van deze “total production quality control system of manufacturing” heeft ertoe geleid dat de kosten verlaagd zijn en kortere levertijden voor de productie van deze hoge kwaliteit zijn gerealiseerd. Ook is, om passende leverschema’s voor de Toku producten te verkrijgen, een efficiënt systeem ingevoerd voor de ontvangst van opdrachten en de uitlevering daarvan. De producten worden in onze magazijnen opgeslagen, voor uitlevering aan nationale of internationale distributeurs.

RED ROOSTER – Leading in power tool solutions

Het RED ROOSTER Industrie programma bevat o.a. slijpers, slagmoersleutels en boormachines. Maar ook naaldenbikhamers, zaagmachines en een uitgebreide lijn montagegereedschappen met impulsmoeraanzetters en schroevendraaiers vallen onder dit merk. Hoogwaardige kwaliteitsproducten gekozen uit de productprogramma’s van de beste fabrikanten van perslucht- en accugereedschap. Het RED ROOSTER Service programma richt zich voornamelijk op de garages, werkplaatsen en lichte industrie. Ons RED ROOSTER programma is de afgelopen jaren sterk veranderd. De toename van industriële machines is groot in verhouding tot het service programma. Het RED ROOSTER Service programma herkent u aan het rode RED ROOSTER logo, het industriële gereedschap aan het RED ROOSTER zilveren logo.

Perslucht kettingtakels tot 100 ton

Het RED ROOSTER takelprogramma is leverbaar van 0,125 t/m 100 ton (tot 50 ton direct uit voorraad leverbaar). Deze takels worden gedeeltelijk door TOKU geproduceerd en hebben de reputatie van hoogwaardige kwaliteitsproducten. RED ROOSTER takels worden door vele bekende bedrijven ingezet. De takels zijn ook leverbaar in vonkvrije uitvoering. Standaard voorzien van ingebouwde lastbegrenzer. Met een zeer groot marktaandeel in Europa kunnen wij zeggen dat we een interessant product tegen een goede prijs aanbieden, dat in heel Europa en daar buiten snel geleverd kan worden.

YOKOTA luchtgereedschappen

YOKOTA: PRODUCTIVITEIT EN ERGONOMIE YOKOTA industrieel- en assemblagegereedschap wordt ontwikkeld met de hoogste kwaliteit en precisie. YOKOTA impulsmoeraanzetters worden over de hele wereld gebruikt voor verschroeving waarbij nauwkeurigheid, kwaliteit en snelheid noodzakelijk zijn. YOKOTA staat voor productiviteit en ergonomie.

Industrieel en Hi-Tec luchtgereedschap

Het programma YOKOTA luchtgereedschappen is onderverdeeld in industrieel gereedschap en Hi-Tec impulsmoeraanzetters. Het aanbod in industrieel gereedschap omvat onder anderen slagmoersleutels, boormachines en slijpers. Maar ook hamers, naaldenbikhamerspompen, pompen en schroevendraaiers behoren tot het assortiment. Verschillende modellen zijn alternatief ook onder de merken TOKU en RED ROOSTER beschikbaar. Het YOKOTA Hi-Tec programma omvat een uitgebreide range van impulsmoeraanzetters. Dit gereedschap is bedoeld voor een nauwkeurig koppel gecombineerd met een hoge productiviteit.

Filosofie

YOKOTA Industrial Co. Ltd. (Japan) onderneemt grote inspanningen om hoge kwaliteit luchtgereedschappen te produceren voor alle industrieën. De moderne technologie resulteert in een hoogkwalitatief productiesysteem, gebaseerd op 90 jaar ervaring. Het bedrijf is internationaal georiënteerd en is wereldwijd actief. De productie van het YOKOTA luchtgereedschap komt tegemoet aan de eisen van de productiebedrijven van de 21e eeuw. Alle ontwikkelingen zijn gebaseerd op originele en flexibele ideeën. De strategie van YOKOTA baseert zich op ontwikkeling in teamverband, flexibiliteit en jeugdig vermogen om de beste oplossingen te vinden. Met alle onderzoek en ontwikkeling draagt het bij aan het verkrijgen van een betere werkomgeving voor de bediener van het gereedschap.

Onmisbaar voor verbetering van de productiviteit

Met de modernisering van de productie-industrie is de vraag naar luchtgereedschap toegenomen. Luchtgereedschap is onmisbaar geworden in het verbeteren van de productiviteit. Door de laatste decennia heen is de vraag meer divers geworden en meer gericht op hogere kwaliteit in boutverbindingen waardoor controlesystemen benodigd zijn. YOKOTA is toonaangevend in de markt voor dit Hi-Tec luchtgereedschap. YOKOTA produceert niet alleen hoogwaardig gereedschap, ook de ergonomie is zeer belangrijk om de optimale werkcondities voor de bediener te scheppen.

ACTION krachtdoppen en beitels

Action Tools Corp. werd opgericht in 1975. Sinds die tijd heeft ACTION de erkenning gekregen als toonaangevende producent van krachtdoppen en beitels voor elektrische en persluchthamers. ACTION investeert voortdurend in moderne apparatuur, persen en machines om de continue vraag naar meer producten en een grotere diversiteit aan producten te kunnen beantwoorden. ACTION heeft aandacht voor de combinatie van ervaring en de laatste technologische ontwikkelingen, met als doel de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard.

Focus op kwaliteit

ACTION is de nummer één uit Azie met acceptatie als gekwalificeerde producent voor doppen en beitels. Het bedrijf hecht grote waarde aan haar filosofie ‘No compromise in high quality’. Om er zeker van te zijn dat de klant tevreden is, wordt het gehele bedrijfsproces; van materiaal tot ontwerp, van productie tot eindcontrole; een strenge kwaliteitscontrole uitgevoerd door meer dan 100 werknemers. Deze mensen hebben oog voor het kleinste detail bij alle producten voor de klanten.