Gereedschap installatie renovatiekokers

“Steeds meer vraag naar ventilatiekoker mogelijkheden in goed geïsoleerde kruipruimtes”

Doordat kruipruimtes tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn wordt de behoefte voor goede isolatie groter. Slechte ventilatie kan veroorzaken dat:

  • Vocht en daardoor ook stank de woning in komt vanuit de kruipruimte
  • Vocht vanuit de kruipruimte ophoog trekt naar de huiskamer of keuken

Dit is op te lossen door een renovatiekoker in de kruipruimte te plaatsen. Renovatiekokers kunnen in zowel oudere woningen/panden als in nieuwbouw woningen/panden worden geplaatst.

Renovatiekoker boren

Het plaatsen van de renovatiekokers gaat het makkelijkst met een speciaal hiervoor ontworpen diamantboor. Met een renovatiekoker diamantboor (Ø 52 – 500mm lang) kan via de buitenmuur tot in de kruipruimte ventilatiegaten worden geboord. Onze renovatiekoker boren zijn uitermate geschikt voor het nauwkeurig boren door baksteen en beton. De renovatiekokerboor is voorzien van een volle kroon en is hierdoor veel sterker dan een gesegmenteerde boor. Verder is veel aandacht besteed aan de snijsnelheid van de boor door beton, boren door beton wordt hierdoor een fluitje van een cent.

Onze renovatiekoker boren zijn standaard voorzien van een half duims aansluiting. In combinatie met de WEKA handboormachines (bijvoorbeeld de WEKA DK16 of de WEKA DK17) een ideale set om snel en vakkundig renovatiekokers in kruipruimtes te plaatsen. Echter hebben wij in onze fabriek ook de mogelijkheid om een andere aansluiting op de renovatiekoker boren te maken zodat deze geschikt is voor andere type diamantboormachines.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw verkoopadviseur. U kunt ook bellen naar 023 – 5615275 of mailen: info@diacom.nl