Diacom is een fabrikant van hoogwaardige snel borende 82mm dozenboren en andere veel voorkomende maten voor zowel droog als nat boren. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan accessoires voor zijn dozenboren, waaronder watersets, druktanks en centreerpennen. Het is belangrijk om bij het gebruik van een dozenboor de juiste werkprocedure te volgen, waaronder het verkrijgen van toestemming van de uitvoerder, het controleren van de stroomvoorziening en het veiligstellen van de gevarenzone.
De dozenboor is een handboor die wordt gebruikt om kleinere uitsparingen te maken voor leidingwerk en wandcontactdozen. Het is beschikbaar voor zowel droog als nat gebruik. De bijpassende machine is eenvoudig te bedienen en heeft vaak niet veel water nodig.
  • Bij gebruik van de machine in extreme omstandigheden, zoals temperaturen onder het vriespunt, is het echter belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat het water bevriest en de machine beschadigt.
  • Bij gebruik in kleine en afgesloten ruimtes is het dragen van een stofmasker of overdrukmasker noodzakelijk.
  • De dozenboormachines maken gebruik van diverse aansluitingen, zoals een 1/2″ aansluiting of een M16 aansluiting.
  • Sommige leveranciers hebben verschillende aansluitingen, waarbij het makkelijker is om een ​​stofzuiger op de boorkop aan te sluiten.
  • Immers: hoe groter de aansluiting, zoals (1 1/4″), hoe beter het stof kan worden afgezogen.
Tegenwoordig worden diamantgereedschappen veel gebruikt in de bouwsector voor snij- en boordoeleinden. Dankzij de technologische vooruitgang is het mogelijk om synthetische diamanten te produceren met verschillende hardheidsniveaus. Hierdoor kunnen de gereedschappen beter worden aangepast aan het materiaal waarop ze worden gebruikt. Zo vindt u op onze dozenboor pagina de beste boor voor uw toepassing.
Diacom is een vertrouwde naam als het gaat om hoogwaardige snel borende 82mm dozenboren. Het bedrijf biedt een breed scala aan accessoires voor zijn dozenboren, waardoor het een one-stop-shop is voor al uw boorbehoeften. Of u nu een waterkit nodig heeft voor nat boren of adapters en afzuiging voor droog boren, Diacom heeft het voor u.
Of u nu een professionele betonboorder bent aannemer of installateur, het diamantgereedschap van Diacom is een uitstekende keuze voor al uw boorbehoeften