Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd* Gratis verzending vanaf €100 excl. Gratis retourneren Nederlandse kwaliteit uit eigen fabriek

Vloerfreesmachine

 
  • ✔ Deskundig en persoonlijk advies
  • ✔ Bestel uw gereedschap online
  • ✔ Eigen productie diamantgereedschap

Vloerfreesmachine

Onze nieuwe compacte en robuuste vloerfreesmachine is speciaal ontwikkeld voor het maken van zeer precieze vloerverwarmingsleuven. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om helemaal zelf en op professionele wijze aan de slag te gaan. Met de speciale duwstang geniet u van extra duwcomfort en blijft de machine rechtuit fresen. Op die manier brengt u snel en precies de sleuven in de (afwerk) vloeren aan en plaatst u daarna eenvoudig uw kunststof vloerverwamingsbuizen.

De kwaliteiten van de vloerfreesmachine

Bij Diacom leveren wij vakwerk waar u op vertrouwt. Wij zijn een 100% Nederlands bedrijf en maken onze producten zelf in eigen fabriek. Wij werken dan ook continu aan de innovatie en verbetering van onze producten. De vloerfreesmachine is van hoogwaardige materialen en met uiterste zorg voor u ontwikkelt. Wanneer u uw vloerverwarmingsleuven gaat frezen, wilt u natuurlijk apparatuur waar u op vertrouwt. De freesmachine bij Diacom is in drie uitvoeringen leverbaar:

  • 400 volt (4 kW)
  • 400 volt (3 kW)
  • 230 volt (2,2 kW)

Bestel uw vloerfreesmachine eenvoudig online

Als u de gewenste uitvoering van de vloerfreesmachine heeft gevonden, bestelt u deze eenvoudig online. Wij zorgen voor een snelle levering, zodat u direct aan de slag kunt. Over het algemeen leveren wij tussen de één en drie werkdagen. Twijfelt u nog of zou u graag advies ontvangen? Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring denken we graag met u mee. Neem telefonisch contact met ons op via 023-5615275 of stuur uw e-mail naar info@diacom.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Bekijk ook eens

Water-/Stofafzuiging | Vloerverwarmingsfrees schijven | Sleuvenzaagblad
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren